SSRA:n riveihin toinenkin latvialaislupaus – kausikorttihaaste käynnissä

Elizabete Pavlovska pelaa ensi kaudella Oulussa. Kuva: IFF

Elizabete Pavlovska pelaa ensi kaudella Oulussa. Kuva: IFF

Uutisoimme pari viikkoa sitten oululaisen SSRA:n uudesta latvialaishankinnasta Anna Ankudinovasta. Joukkueen vahvuuteen liittyy myös puolustaja Elizabete Pavlovska latvialaisseura Rubenesta.

18-vuotias puolustaja edusti Latviaa keväällä tyttöjen MM-kisoissa. Viime joulukuussa Pavlovska esiintyi myös Latvian naisten maajoukkueessa Slovakian MM-kisoissa. Molemmat pelaajat ovat harjoitelleet kesän SSRA:n harjoitusohjelman mukaisesti ja liittyvät joukkueen vahvuuteen 7.8.

Pavlovskan viime kauden tehopisteitä pääset ihailemaan tästä ja vasta 16-vuotiaan Ankudinovan täältä. Toiseksi mainitusta taiturista löytyy myös puolen tunnin dokumentti, jossa pelurin taitotaso tulee esille.

SSRA ilmoitti tällä viikolla Facebook-sivuillaan, että se käynnistää kausikorttihaasteen, kuten moni muukin suomalainen salibandyjoukkue on tehnyt viime kauden jälkeen. Tavoitteena on myydä yhteensä 600 kausikorttia aikavälillä 1.8.-9.9. Kampanjan erikoisuutena voidaan pitää sitä, että kausikorttilaisten kesken arvotaan jokaisessa kotipelissä taulutelevisio, jos tavoitemäärä toteutuu.

5 comments

  1. Sanokaapa joku asiat paremmin tunteva, että
    1) Montako 600-katsojan kotiottelua SSRA viime kaudella pelasi
    2) Monellako Naisten Salibandyliigan seuralla oli viime kaudella katsojakeskiarvo yli 600
    3) Monessako Naisten Salibandyliigan pelissä ylipäätään viime kaudella oli yli 600 katsojaa (unohdetaan tästä tapahtumapelit niin pysyy jotenkin vertailukelpoisena).

  2. Asia selvä. Eli miksi edes yrittää saada vaikka 600 katsojaa paikalle, koska niin ei ole tapahtunut aiemminkaan.

  3. Faktaa löytyy ihan Salibandy.fin uutisista, kun jaksaa selata huhtikuun alkuun…

    ”Naisten Salibandyliigassa yleisökeskiarvo oli niin ikään ennätyksellinen. Otteluita seurasi keskimäärin 162 katsojaa. Edellinen ennätys oli kaudelta 2015-16 jolloin yleisökeskiarvo oli 159. Kasvua viime kauteen oli reilut 5%.

    Kauden ennätysyleisö, 557 katsojaa, nähtiin Classicin ja Kooveen välisessä Tampereen paikallistaistelussa, joka pelattiin kauppakeskus Ideaparkissa.

    Naisten Salibandyliigan korkein yleisökeskiarvo, 225 katsojaa, oli uuden kotihallin täksi kaudeksi saaneella Kooveella. Kakkosena tilastossa oli Classic (196) ja kolmantena vuoden vaihteessa uuteen Arkadia halliin siirtynyt nurmijärveläinen SB-Pro (188).

    Joukkueittain runkosarjassa 2017-2018: Koovee 225, Classic 196, SB-Pro 188, NST 172, EräViikingit 151, SSRA 150, PSS 147, ÅIF 130, O2-JKL 129 ja TPS 128.”

  4. Niin. Pointti lieneee se, että SSRA pyrkii nyt tälle kaudelle saamaan se 600 kausaria ja se miten aiemmilla kausilla on ollut porukkaa ei ole mitään merkitystä tämän tavoitteen suhteen.

    Toki jos lähtökohta on se, että ”koska aiemmin on ollut vähän väkeä niin miksi edes yrittää” niin sitten se on eri tarina.

  5. Saa sitä yrittää. Lähinnä yritin saada suhteutettua tuota siihen miten realistisesta tavoitteesta puhutaan. Eikä siinä, jos tuohon pääsevät, niin aivan loistavaa.