Porkkanamaa

Porkkanamaa

Porkkanamaa on seitinohuesti lajiin nimeltä #salibandy liittyvä ajatushautomo, joka tarkkailee asioita puolueellisesti aina jonkun väristen lasien takaa. Blogiin kirjoittavat seuraavat henkilöt:

Harri Karjala @hapakarjala
Entinen SB Vaasan ja TPS:n pelaaja, joka aiheuttaa pahennusta SPV:n riveissä. Puolustusministeri on kaikkien vastustajien painajainen olemalla aina iholla tai sen alla eikä anna hetken rauhaa vastustajille saati tykkimiesten dissaajille.

Arttu Kukko @arttukukko
Merikaarron lahja vaasalaiselle salibandylle. Hyökkääjäksi itseään tituleeraava pakki risteilee kotikaupunkinsa SPV:n ja SB Vaasan välillä farmisopimuksen turvin. Ikäisekseen kokenut kaveri on toiminut kahden eri divariseuran kapteenina.

Teppo Haakana @tebonho
SB Vaasan kapteeni, joka aloitti salibandyuransa eksoottisesti Espanjassa CUF Leganesin riveissä. Jääkiekon ja jalkapallon alasarjoja kolunnut voimapesä ei uskaltanut lähteä SSV a-junioriden treeneihin inttikaverinsa Wilhelm Wainion kanssa.

Tero Nurmi @teronurmi
Intohimoinen urheilumies, joka vaikuttaa mm. SB Vaasan junioripuolella sekä nykyisin myös hallituksessa. Harrastaa vedonlyöntiä ja valistaa ihmisiä teksteillään, jotka ottavat kantaa eivätkä vain myötäile jonkun toisen ajatuksia.

Niko Åkerfelt @nikoakerfelt
Entinen SB Vaasan pelaaja ja nykyinen valmentaja. Aiheutti pahennusta jo valmentaessaan Woodcuttersia sekä pelatessaan ainakin tuomareiden ja vastustajien tähtipelaajien keskuudessa. Ärsyyntyy helposti ja on silloin vaarallisimmillaan.