Arpa heitti liigajoukkueet M-Team-NST ja Koovee-SB-Pro vastakkain Cupissa

Naisten Suomen Cupin 2. kierros pelattiin viime viikonloppuna ja kolmannen kierroksen otteluparit arvottiin tänään. Cup-taipaleensa aloittaa kolmannelta kierrokselta seitsemän liigajoukkuetta, joista neljän kohtaloksi osui kohdata toinen liigajoukkue heti alkuunsa.

Naisten Salibandyliigan joukkueista M-Team kohtaa NST:n ja Koovee saa vastaansa SB-Pron. Muista liigajoukkueista Tiikereille arpa heitti kotiottelun Kooveen kakkosjoukkuetta vastaan, Classicille vieraspelimatkan Saloon HuKua vastaan sekä PSS:lle myöskin vieraspelin Joutsenon Katajaa vastaan.

Naisten Suomen Cupin 3. kierroksen ottelut:

M-Team (liiga) – NST (liiga)
Loviisa (2.div) – SB Vantaa (1.div)
SB Welhot (2.div) – Ä-lasti (3.div)
TPS (1.div) – AFC (2.div)
Tiikerit (liiga) – Koovee II (2.div)
Koovee (liiga) – SB-Pro (liiga)
HuKu (2.div) – Classic (liiga)
JoKa (2.div) – PSS (liiga)

Naisten Suomen Cupin 3. kierroksen runkopäivä on 16.10.

3 comments

  1. Alkaa pikkusen korpeamaan tämä naissalibandyhehkutus ja tyttösäbätimantit ym. Tuntuu ettei siellä liitossa enää muuta tehdäkään kuin tyttösäbää. Naisten cuppikin pelittää miehiä paremmin. Toisen kierroksen järjettömyys oli että miesten lohkoista meni vain yksi(!!!!) jatkoon. Naisilla kaksi parasta ja paras kolmasin. Eikö tarkoitus ole saada joukkueille pelejä ja järjestelmä mielekkääksi eikä karsia järeällä giljotiinilla alasarjajoukkueita heti pois. Voin kuitella kuinka siistiä noiden kakkosdivarin joukkueiden on kohdata Classic ja PSS kotikentällään. Tuota sen cupin pitäisi olla. Naisten arvonnatkin tuli heti mutta miesten vaan kestää. Tuleekohan tänään ollenkaan?