Blackbirds nujersi sarja-avauksessaan Indiansin

Vielä viime kaudella SC Kaneetti-nimellä Divarissa esiintynyt keravalaisjoukkue näytti sarja-avauksessaan, ettei seuran nimenvaihto, eikä muutaman pelaajaan siirtyminen Loviisan Torin riveihin ole vieneet joukkueen tehoja mennessään. Blackbirds kaatoi perjantai-iltana Keravalla Westend Indiansin maalein 6-4.

Ottelun alku ei tosin luvannut isännille kovin hyvää, sillä ”Inkkarit” siirtyivät ensimmäisen erän puolessa välissä 0-2-vierasjohtoon Toni Koskelan ja Valtteri Kainulaisen maaleilla.  Kotijoukkueen Maunu Jääskeläinen kavensi erätaukotilanteeksi 1-2 ylivoimaosumalla.

Indiansin Tuomas Mustonen siirsi vieraat 1-3-johtoon toisen erän alussa, mutta tämän jälkeen oli keravalaisjoukkueen vuoro iskeä. Blackbirdsit laittoivat neljän minuutin sisään kolme kertaa pelivälineen Indians-verkkoon, joista yksi syntyi Petri Pyysingin rankkarista. Muut maalintekijät olivat Janne Juntunen ja Petri Raitala. Päätöserään siirryttiin kotijoukkueen 4-3-johdossa.

Kolmannen erän kaikista kolmesta maalista vastasi Blackbirds, tosin yksi niistä livahti omaan maaliin. Kahdesta muusta osumasta vastasivat Petri ja Perttu Raitala. Näin loppulukemat Blackbirds United-Westend Indians 6-4. Kolmen tehopisteen miehiä ottelussa olivat Petri Raitala ja Petri Pyysing. Ottelua seurasi divaritasolla mukavat 328 katsojaa.