Classic tyrmäsi ”M-joukkueen” – ”Tämä avasi varmaan monella silmät”

Ryöpytys sai päät painumaan M-Teamin vaihtopenkillä. Kuva: Sofia Rancken

Ryöpytys sai päät painumaan M-Teamin vaihtopenkillä. Kuva: Sofia Rancken

Classic oli eilen miesten Salibandyliigassa tyly isäntä nousijajoukkue M-Teamille. Classic nakutti Lassi Vänttisen (tehot 3+2) johdolla taululle lukemat 14-5.

– Tämä oli meidän joukkueelle hyvä oppimisen paikka, jos halutaan pelata 1 vs. 1 -tilanteita tuloksekkaasti huipulla. Tänään oli nähtävissä se ero, mikä 1 vs. 1 -tilanteissa on huippujengejä vastaan. Tämä avasi varmaan monella silmät, mitä se vaatii ja mitä vuosien hyvällä harjoittelulla voi saavuttaa, M-Teamin päävalmentaja Sami Kaarnamaa kommentoi seuran verkkosivuilla.

Ottelun alku oli M-Teamille vaikea, sillä Classic karkasi nopeasti 5-0-johtoon. Toisessa erässä M-Team pääsi hieman mukaan peliin ylivoimienkin ansiosta, mutta kolmatta erää tamperelaiset veivät näytöstyyliin.

– Ensimmäinen erä oli kaikin puolin hyvä esitys. Toisessa kaveri pääsi vähän mukaan, ja kolmannessa erässä hanat olivatkin sitten auki molempiin päihin, Classic-käskyttäjä Ray Backman kommentoi seuran sivuilla.

M-Team ehti torstai-illan tohinassa saada myös uuden lempinimen. MTV3:n tulospalvelussa liiganousijan nimi oli juhlavasti ”M-joukkue”.