Classicin päävalmentaja loukkaantui – poissa huomisesta TPS-ottelusta

Ray Backman ei seiso totutun väkevänä Classicin penkillä vanhaa seuraansa TPS:aa vastaan. Kuva: Anssi Koskinen

Ray Backman ei seiso totutun väkevänä Classicin penkillä vanhaa seuraansa TPS:aa vastaan. Kuva: Anssi Koskinen

Tampereen Classic kohtaa huomenna tiistaina TPS:n harjoitusottelussa ilman päävalmentajaansa Ray Backmania. Entisen TPS-valmentajan kohtaloksi koitui tämän kasvattajaseuran Loviisan Torin salibandyjaoston 20-vuotisjuhlien näytösottelu, jossa Backman loukkasi polvensa.

– Olin näytösottelun johtava pelaaja ensimmäiset kolme vaihtoa. Noihin vaihtoihin mahtuivat yhdet vastustajan puikot, yksi no look -syöttö katsomoon ja rapeahko rusahdus polvessa. Heti rusahduksen jälkeen tiesin voivani keskittyä pelkästään illan karonkkaan, kertoo Backman Classicin nettisivuilla.

Backmanin polvi tähystetään Koskiklinikalla tiistaina kello 15 ja tunteikas harjoitusottelu TPS:aa vastaan jää näin ollen väliin.

– Tepsi on aina mukava kohdata. Vietin siellä hienoja vuosia ja joukkueessa pelaa monta erittäin tuttua pelaajaa. Nyt on kuitenkin tärkeintä hoitaa kinttu kuntoon mahdollisimman nopeasti. Onnekseni saan kuntoutustani tukemaan fysioterapeutti Mark Lehtimäen ja fyysisen valmentajan Keke Matilaisen. Tulen heidän avullaan takaisin vahvempana kuin koskaan, päättää Classicin päävalmentaja.