Divarikausi käynnistyi tiukoissa merkeissä

Miesten Divari starttasi keskiviikkona ottelulla Tiikerit-Rangers. Lähes 200 katsojaa näkivät tiukan ja jännittävän ottelun, joka huipentui vasta viime sekunneilla.

Joukkueet olivat kohdanneet harjoitusottelun merkeissä Tapiolan turnauksessa puolitoista viikkoa sitten, tuolloin Rangers oli parempi maalein 5-4. Molempia joukkueita veikattiin Pääkallon Divariennakossa sarjan häntäpäään.

Avauserän ainoat maalit nähtiin ottelun toisella minuutilla. Ensin Thomas Granlund vei Tiikerit 1-0 johtoon, mutta Rangersin kuitti tuli vain puoli minuuttia tämän jälkeen Erik Heleniuksen toimesta.

Myös toinen erä tasattiin, sillä molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kahdesti. Rangers otti erän aikana kaksi jäähyä ja molemmilla kerroilla Tiikerit rankaisi ylivoimamaalilla. Rangersin tutkapari Chris Starck-Mikko Muhonen puolestaan vastasivat vierasjoukkueen osumista.

Päätöserän alkuminuuteilla Tiikerit siirtyivät 4-3-johtoon Roni Viitasen osumalla. Näissä lukemissa edettiin ottelun viimeisille sekunneille saakka, jolloin Tiikerit ratkaisi ottelun Tom Blomqvistin toimesta, joka sai laittaa pelivälineen tyhjään Rangers-maaliin. Pelikelloon jäi aikaa 7 sekuntia.

Tiikereille tuomittiin ottelussa kaksi jäähyä, Rangersille  viisi.