Ex-liigaseuraa uhkaa diskaus Suomen Cupissa

Kuvakaappaus IFF:n nettisivuilta osoittaa, että yhden TPS-pelaajan siirtoa ei ole suoritettu loppuun.

Kuvakaappaus IFF:n nettisivuilta osoittaa, että yhden TPS-pelaajan siirtoa ei ole suoritettu loppuun.

Pääkallo.fi uutisoi eilen arvotuista naisten Suomen Cupin 3. kierroksen ottelupareista. Pääkallon saamien tietojen mukaan yksi joukkueista on kuitenkin diskausuhan alla. Tietojemme mukaan kyseinen ex-liigaseura on käyttänyt edustusoikeudetonta pelaajaa Cupin 2. kierroksella.

Tämä seura on viime kaudella liigasta divariin pudonnut TPS. Turkulaiset voittivat viikonloppuna kaikki ottelunsa Cupin 2. kierroksella Turussa ja etenivät puhtaalla pelillä Cupin 3. kierrokselle. TPS:n jalkoihin turnauksessa jäivät FBC Turku maalein 13-1, HiPa 5-2 ja SB Welhot 6-1.

Nyt turkulaisseuraa uhkaa diskaus Suomen Cupista, koska joukkue on epäiltävästi käyttänyt edustusoikeudetonta pelaajaa. Salibandyliitto on pyytänyt vastineen TPS:ltä ja jos liitto toteaa pelaajan edustusoikeudettomaksi, niin hylkäys Cupissa on selviö. Tällöin TPS tuomittaneen hävinneeksi pelaamansa ottelut maalein 0-5 ja näin ollen Cupin 2. kierroksen lohkossa olisi jatkopaikkaan oikeutettu FBC Turku.

Pääkallon saamien tietojen mukaan kyseinen pelaaja on Sveitsistä täksi kaudeksi takaisin TPS:iin palannut Ella Alanko. Kuten IFF:n pelaajasiirtolistalta ilmenee selkeästi, niin Alangon pelaajasiirtoa ei ole vielä hyväksytty kansainvälisen lajiliiton toimesta, joka puolestaneen tarkoittanee sitä, että TPS:llä on jäänyt pelaajasiirtomaksu hoitamatta.

Ella Alanko kuuluu naisten maajoukkuerinkiin ja tavoittelee paikkaa Suomen joukkueesta tuleviin joulukuun MM-kisoihin.

One comment

  1. Aika selkeä tapaus. Liitto on aika johdonmukaisesti aina rankaissut näissä tilanteissa (tuloksen kääntö + sakko). Kurja homma, itsekkin olen sen kerran kokenut..