Happee ja NST tasuriin – rankkarikisan voitto Lappeenrantaan

Viikko sitten NST:tä Lappeenrannassa 2-8-lukemin kylvettänyt Happee joutui nyt kotikaukalossaan tyytymään 3-3-tasapeliin. Moraalisen voiton ottelusta vei lappeenrantalaiset viemällä rangaistuslaukauskisan nimiinsä.

Happee oli tälläkin kertaa pitkään voiton syrjässä kiinni, sillä jyväskyläläiset johtivat ottelua 3-1 vielä kaksi minuuttia ennen loppusummeria. NST veti tässä vaiheessa maalivahtinsa pois ja onnistuivat tasoittamaan ottelun Jarkko Nurmelan ja Ville Aapron maaleilla.

Pelin päätteeksi suoritetun rankkarikisan voiton vei NST, jonka maaleista vastasivat Arto Vainikainen, Janne Louhelainen ja Jarkko Nurmela. Happeen päävalmentaja Seppo Pulkkinen ei liiemmin tappiota surkutellut seuran sivuilla.

– Ensimmäinen erä oli tunnustelua, toinen erä oli meiltä hyvää ja tasapainoista peliä, jonka aikana olisi pitänyt iskeä enemmänkin maaleja. Kolmannessa erässä luovuttiin pallosta turhan helposti ja annoimme pelin hallinnan suosiolla vastustajalle, ja tähän seikkaan pitää kiinnittää huomiota ennen varsinaisen sarjakauden alkua. Ensimmäisessä liigamatsissamme vastassa on osittain samantyylinen joukkue kuin NST, sillä pelaamme Josbaa vastaan, joten kaikki data tästä pelistä oli tärkeää, Pulkkinen toteaa.

One comment

  1. Koska Happee julkistaa liigajoukkueensa? Seuran omilla sivuilla ne eivät selviä, eikä aika monen NST:tä vastaan pelanneen sopimusta ole vielä julkistettu. Outoa tiedotuspolitiikkaa.