Happee kuritti seinäjokisia Väli-Suomen Väännössä

Happee ja SPV kävivät viikonloppuna Väli-Suomen Väännön, jossa olivat vastakkain naiset, miehet ja A-nuoret. Miesten hirvilauma antoi myrskyvaroituksen kaatamalla viime kauden hopeajoukkue SPV:n.

Historian ensimmäinen VäVä saatiin päätökseen sunnuntai iltana Monnarilla kun miehet pöllyyttivät viime kauden hopeamitalistia lukemin 6-3 (1-0,3-2,2-1). A-juniorit voittivat aamupäivällä oman pelinsä 10-7 ja naiset puhtaasti 4-0. Rankkareissa SPV oli miehissä ja naisissa nokkelampi, joten yhteispisteet Happeelle lukemin 7-2!    

Tapahtuma keräsi ilahduttavan paljon yleisöä (yli 500) ja molempien joukkueiden leireissä tuumittiin, että tämänkaltainen tapa sopisi myös hyvin liigakaudella toteutettavaksi niille joukkueille joilla on edustus korkeimmalla tasolla miehissä, naisissa ja A-nuorissa.

Tapahtuman yksi järjestäjistä Lasse Riitesuo ja valmentaja Seppo Pulkkinen olivat tyytyväisiä tapahtumaan kokonaisuutena:

– VäVä:hän oli todella posittiivinen yllätys ja tämä formaatti on vapaasti kopioitavissa kuten mekin sen kopioimme maajoukkueilta. Kaikki meidän jätkät oli paikalla klo 10 touhuamassa hallilla ja ilta loppui iltakahdeksalta maton paketointiin. Siinä välissä voitimme vielä kaikki ottelutkin muutamaa rankkarikisaa lukuunottamatta, joten voi sanoa, että nappiin meni. Kiitokset myös SPV:lle, yhteistyökumppaneille ja runsaslukuiselle yleisölle.

Tämä malli on todella toimiva ottelutapahtumien kehittämisessä kilpailukaudellakin ja pienellä seurojen välisellä yhteistyöllä se on helposti myös toteutettavissa. Se lisäisi niin junioreiden, naisten kuin miestenkin yleisömääriä ja olisi samalla sosiaalinen ja yhteisöllinen tapahtuma salibandyn ympärillä jonka yhteyteen on helppo ympätä muutakin oheistapahtumaa, kommentoi ottelussa ainoastaan ylivoimat pelannut talkoohirvi Riitesuo.

Samoilla linjoilla oli päävalmentaja Pulkkinen: 

– Paitsi kohentuneeseen peli-ilmeeseen, olen erittäin tyytyväinen tämänhetkiseen Happeeseen seurana. Hommia on tehty hartiavoimin ja tämä päivä oli osoitus siitä, että talkoohenkeä löytyy vaikka välillä sen puutetta on tuskasteltukin. Olkoon tämä yksi merkkipaalu seuran uudessa nousussa. Uskon vahvasti kokonaisuuteen kaikessa tekemisessä ja se, että pärjäsimme kentälläkin erinomaisesti juontaa juurensa siihen, että asioita on nyt tehty kokonaisvaltaisesti paremmin, maalaili Pulkkinen.

– Kentällä onnistujia oli runsaasti. Eero Kosonen pelasi maalilla varmasti ja Jonne Junkkarinen kylmähermoista pallollista peliä. Nuorista Juuso Maijala osoitti kykynsä pelata kovemmassakin vauhdissa ja kapteeni Kaukon keventynyt olemus on tuonut myös tehokkuutta otteisiin. Olemme menneet joukkueena viime kaudesta eteenpäin oman pään pelaamisessa ja olemme saaneet rooleihin selkeyttä, jatkoi tyytyväinen Pulkkinen.