Helanen jättää liigaympyrät

Tässä Mikko Kohosen kanssa juhliva Mikko Helanen (oikealla) jättää liigakaukalot. Kuva: Mikko Hyvärinen

Mikko Kohonen ja Mikko Helanen
Tässä Mikko Kohosen kanssa juhliva Mikko Helanen (oikealla) jättää liigakaukalot. Kuva: Mikko Hyvärinen

Salibandyliiton siirtolistalta vahvistuu tieto, että viime kaudella SPV:n riveissä hopeaa voittanut hyökkääjä Mikko Helanen jättää liigakaukalot. Oman mielenkiintonsa tuo myös Blue Foxin Tommi Aholan nimen ilmestyminen SPV:n nettisivujen pelaajalistaan.

Viime kaudella selkävaivojensa kanssa kamppailleen Helasen lopettamisesta liigatasolla on huhuttu viime kevään jälkeen. Helasen uudeksi seuraksi on nyt varmistunut Kauhajoen Karhu.

Yksitoista kautta kestäneellä liigaurallaan Helanen keräsi 269:ssä SPV:n ja OLS:n riveissä pelaamissaan ottelussa kovat tehot 227+221=448. Saldona SPV:n riveistä on hopean lisäksi kaksi SM-pronssia.

Ahola on puolestaan pelannut harjoitusottelut normaaliin tapaan Blue Foxin riveissä, mutta hänen nimensä on ilmestynyt SPV:n nettisivujen pelaajalistaan Blue Foxista tutun pelinumeron 41 kera.

Ahola pelasi viime sunnuntaina farmijoukkue Blue Foxin paidassa joukkueen ykköskentässä yhdessä Johnny Ojalan ja Jori Isomäen kanssa. Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan kaikki heistä saatetaan nähdä SPV:n riveissä myöhemmin tulevalla kaudella.

2 comments

  1. Jotenki niin kotikutosta että aladivarin jampat hiihtelee mestarisuosikin riveihin noin vaan. Peli meille kaikille!