HIFK putosi Suomen Cupista

Miesten Suomen Cupin 2. kierros koitui tällä kertaa uutta tulemista tekevän HIFK:n kohtaloksi. Paljon keskustelua herättänyt helsinkiläisjoukkue ei selviytynyt lauantaina lohkostaan jatkoon Cupin 3. kierrokselle.

Miesten 2. divisioonassa pelaava HIFK kohtasi Cupin lohkossaan kaksi saman sarjatason joukkuetta (M-Team II ja IKHTYS) ja 4. divisioonassa pelaavan PSB:n. HIFK voitti PSB:n 8-3, pelasi tasan 5-5 IKHTYS:n kanssa ja hävisi M-Team II:lle maalein 2-3.

M-Team II voitti kaikki kolme otteluaan ja eteni lohkovoittajana Suomen Cupin 3. kierrokselle. M-Teamin tolppien välissä oli Paolo Keinänen, joka vielä viime kaudella pelasi liigaa Loviisan Torin riveissä.

17 comments

  1. Rusan pienien kenttien lyhyitä pelejä,ei kerro kellekään oikein mitään.
    Valtti rypi oikein kunnolla. Mutta uskon niiden vielä näyttävän kyntensä. Veikkaan ettei mikään 2:sen jengi ole 8 sakissa. Joten Cup pääosin harjoituspelejä 2-6 div. porukoille. Cup rahoitetaan liigaporukoille/1 div. näillä ensimmäisillä kierroksilla.
    10 vuoden kokemus/tieto

  2. M-Team II:n ensimmäisessä ottelussa maalia vartioi Ossi Rannala.

  3. Mites sääntöjen mukaan menee tämä M-teamin farmisopimus, saako pelaajiea liikutella vapaasti? Oletetaan että M-team edari osallistuu kanssa cupiin niin saako ko. veskarit pelata myös siellä. Epäilyttää..

  4. en nyt sanoisi, että te hallitsitte peliä meitä vastaan. 6-7 yv:tä auttaa kummasti maalinteossa. tasakentällisin olitte askeleen perässä.

  5. siihen nähden, että hifk 4 kenttää, ikhtys 2 kenttää jalkaa riitti ihan yhtä paljon kuin hifkillä. itse en pelissä huomannut kukkupalloilua muun kuin hifkin toimesta. Vielä kun maalien tekotapoja vertaa hifkillä voinee sanoa käyneen suhteellisen hyvä tuuri.

  6. M-Team II on nyt ihan eri kastissa kuin jotkut aladivarijengit tai HIFK. Uusilla pelaajahankinnoilla ja Keinäsellä ovat karsimassa ylöspäin kakkosdivarin runkosarjan loputtua. HIFK taas taitaa karsia ihan jonnekin toiseen suuntaan.

  7. aika lapsellista kinastelua eiköhän parhaat jengit menny jatkoon.

  8. Eilen 20.9 M-team ja HIFK otti harkka matsin Pasilan UH:ssa ja siel selvis ihan hyvin ettei liiga veskareita tarvita voittamaan HIFK, maalissa oli tällä kertaa -93 syntynyt Kimi Jaakkola, voitto tiimille 4-2

  9. Ifk:lla 4 normaalisti kokoonpanossa olevaa pelaajaa katsomossa..kokeiluja,kokeiluja..

  10. Esimerkiksi kakkosen lappeenrantalaista PoNoVoa valmentaa viime keväänä nuorten MM-joukkuetta luotsannut Jarkko Rantala, jota voitaneen pitää jonkinlaisena valmentajana. Helsingin jengeistä en tiedä.

  11. Lähes kaikilla miesten kakkosen jengeillä on valmentaja.
    Pitäisi ennemmin kysyä kellä ei ole.