Hynynen palaa Happeen riveihin

Keskellä juhliva Veli-Matti Hynynen ehti pelata Nokian KrP:ssä kaksi kautta. Kuva: Mikko Hyvärinen

Veli-Matti Hynynen
Veli-Matti Hynynen (#3) ehti pelata Nokian KrP:ssä kaksi kautta. Kuva: Mikko Hyvärinen

Happee vahvistaa nyt aiemmin huhutut paluumuuttajiensa sopimukset. Kaksi edellistä kautta Nokian KrP:ssä pelannut Veli-Matti Hynynen tuo hyvän vahvistuksen Happeen hyökkäyspäähän. Toinen paluumuuttaja on kaksi viimeistä kautta TPS:n paidassa pelannut Janne Kainulainen ja kolmas RSB:n Jaakko Perälä.

Viime kaudella Hynysen tehot olivat 26+10 ja pelaamissaan 101 runkosarjan ottelussa hänen kokonaistehonsa ovat 85+76. Hyökkääjä Lasse Riitesuon jatkosopimusta seura ei vielä vahvistanut.

TPS:n paidassa pelannut Janne Kainulainen vahvistaa Happeen puolustusta. Rauhallisena ja taitavana puolustajana tunnettu Kainulainen tuo 51 runkosarjapelin mukana kaivattua kokemusta nuoreen joukkueeseen.

Kolmantena uutena pelaajana Happeen joukkueeseen liittyy Rovaniemeltä Jyväskylään palaava isokokoinen hyökkääjä Jaakko Perälä. Hän edusti viime kaudella kakkosdivisioonassa pelannutta RSB:tä tehoin 18+7. Aikaisemmin hän on edustanut jyväskyläläistä SC Bluesia. Nyt Perälä lahtee tavoittelemaan paikkaa Happeen liigajoukkueessa.

Happeen valmennustiimi sai lopullisen muotonsa, kun tuore liikuntatieteiden maisteri, happeetaustainen Jyri Korsman, 28. liittyi valmennustiimiin. Viime kaudella Happeen naisten valmennustiimissä ollut Korsman omaa nuoresta iästään huolimatta jo varsin runsaasti valmennuskokemusta. Hän on toiminut valmentajana Happeen lisäksi rovanimeläisen RSB:n ja oululaisen OLS:n eri joukkueissa.

– Olen erittäin tyytyväinen paluumuuttajiin, heistä pelaajat tuovat kaipaamaamme kokemusta ja Jyri valmentajana tuo valmennustiimiimme sekä tiedollista että taidollista laajuutta ja vahvistaa näin meidän kokonaisosaamistamme, toteaa päävalmentaja Seppo Pulkkinen tyytyväisenä.

Lue lisää: Lehto: ”Toivomuslistalla Riitesuon ja Hynysen sopimukset”