Jussila: ”Pelaajayhdistykselle ei tällä hetkellä olisi töitä”

Kuva: Mikko Hyvärinen

Esa Jussila
Esa Jussila olisi valmis olemaan aktiivisesti mukana pelaajayhdistyksessä vasta uran jälkeen. Kuva: Mikko Hyvärinen

Sveitsin liigassa pelaava maajoukkuetähti Esa Jussila ottaa kantaa eilen Veikkaajassa esitettyihin näkemyksiin salibandyn pelaajayhdistyksen mahdollisesta perustamisesta.

Pitääkö paikkansa, että pelaajien keskuudessa olisi keskusteltu pelaajayhdistyksestä?

– Kyllä pelaajayhdistyksestä on juteltu aina tasaisin aikavälein, mutta mihinkään oikeasti konkreettiseen toimintaan se ei ole johtanut.

Olisiko järjestäytynyt pelaajayhdistys mielestäsi helpottanut nyt käytyjä maajoukkuepelaajien palkkioneuvotteluja?

– Olisi varmasti jossain määrin helpottanut, muttei mitenkään ratkaisevasti. Nyt Mikael Järvi teki ison työn pitämällä kaikkiin osapuoliin yhteyttä omalla ajallaan ja siitä kiitos hänelle.

Jos pelaajayhdistys perustettaisiin, olisitko valmis lähtemään siihen mukaan aktiivisesti?

– En tällä hetkellä. En tunne juuri lainkaan miten pelaajayhdistykset muissa lajeissa toimivat, mutta parhaiten hommia voisi hoitaa henkilö joka on oman aktiiviuransa jo lopettanut. Siinä vaiheessa kun itse laitan pillit pussiin niin on hyvinkin mahdollista, että olen mukana toiminnassa.

Tarvitaanko Suomeen pelaajayhdistystä?

– Kyllä sen suuntaista toimintaa olisi hyvä viritellä, mutta tällä hetkellä pelaajayhdistykselle ei juurikaan ole hommia.

One comment

  1. voi miettiä, kannattaako ihmisen, joka ei tiedä miten pelaajayhdistys toimii, kommentoida sen kummemmin pelaajayhdistyksen tarpeellisuutta tällä hetkellä, saati sitä vastausta nostaa minkään uutisen otsikkoon.