Kohuvalmentaja sai kenkää ennen kuin kausi ehti edes alkaa

Kai Ahlstedt sai lähtöpassit Porvoosta. Kuva: Mikko Hyvärinen

Kai Ahlstedt sai lähtöpassit Porvoosta. Kuva: Mikko Hyvärinen

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Kai Ahlstedt on saanut potkut PSS:n päävalmentajan tehtävästä. PSS:n miesten edustusjoukkue pelaa ykkösdivarissa. Erikoiseksi potkut tekee se, että divarikausi alkaa vasta reilun viikon kuluttua.

Pääkallo.fi sai jo muutama viikko sitten kuulla ensimmäisen kerran ongelmista Porvoossa.

Konkarivalmentajan vetämä edustusjoukkue oli tiettävästi pahasti tuuliajolla. Treeneissä kävi olematon määrä pelaajia ja harjoittelu ei vastannut ykkösdivarin vaatimuksia.

Potkut eivät ole Ahlstedtin värikkään ja menestyksekkään valmentajauran ensimmäiset. Mieleenpainuvimmat lähtöpassit ”Midas” sai kesken naisten MM-kisojen Latviassa 2001. PSS:n lisäksi Ahlstedt on valmentanut muun muassa VFT:tä, HIFK:ta ja Oilersia.

15 comments

 1. Uskoisin, että IFK:lle voisi olla tästä kaverista käyttöä, mikäli ykkösvalmentaja vielä puuttuu.

 2. ”Pääkallo.fi sai jo muutama viikko sitten kuulla ongelmista…” Missä maailmassa te siellä Pääkallossa elätte? Ensimmäiset ongelmat alkoivat heti kun Midaksen sopimus julkaistiin. Seuraavat heti kun herra ensimmäisen kerran puhui joukkuuen pelaajille. Ei ole tarvinnut kuulua lajin eikä edes Porvoon sählypiireihin tietääkseen ja kuullakseen näistä ongelmista. Pelaajien joukkopako ja uusien saaminen tilalle ollut mahdotonta.

  Samassa umpiossa on tainneet kyllä olla PSS johtokin kun ylipäätä Kaitsun kanssa sopimuksen teki.

  Nyt tosiaan HIFK hereillä, nopeasti rekrytoimaan Kaitsu valmentajaksi. Kaikki saman lohkon joukkueet II-divisioonassa kiittävät.

  Midas oli aikanaan Midas, nyt vain hidas. 90-luvun valmentajien aika on salibandyssä ohi.

 3. PSS ei halunnut vielä kommentoida asiaa Pääkallolle. Lisää tietoa luvassa päivän aikana. Joka tapauksessa tieto siitä, että Ahlstedt ei jatka PSS:ssä, pitää paikkansa.

 4. ei kaitsu potkuja saanut, yhteisymmärryksessä sopimus purettiin sen käytyä mahdottomaksi seuralle.

 5. Lajiniilot spekuloivat tulevaa kautta:
  – Mitä veikkaat, kuka saa kauden ensimmäiset potkut?
  – Ahlstedt Kai

  Onko odotettavissa taas se kuuluisa ”sopimus purettiin yhteisymmärryksessä”, kuten edellisen kerran Nokialla?

 6. Ja yllättyneitä asiasta ovat:


  Porvoon luuserijengi olisi joutunut harjoittelemaan ja sitoutumaan yhteiseen tekemiseen. lisäksi viikon aikana olisi pitänyt käydä useammat kuin kahdet harkat. PAH. Vanha totuus: Joukkuetta ei voihtaa niin valmentaja sai lähteä.

 7. Kai Ahlstedt valmensi myös SB-Pron liigajoukkuetta 2003-2004 sekä yritti nostaa joukkueen takaisin liigaan 2004-2005 siinä kuitenkaan onnistumatta. Erittäin vahva persoona, jonka kanssa ei maitohousut pärjää!! Auktoritetti vailla vertaa…

 8. eikä ahlstedtin tekeminenkää kuulemma ollut enää palkkavaatimusten tasolla, treenit löysiä, ja mies itse jättäytyi niistä useasti pois ties millä syillä

 9. Ei nuo suuret seurajohtajat uskalla ääneen sanoa, että mokattiin isosti, kun mentiin nimen perässä ilman sen kummempia perusteita. Sitten keksitään näitä hätävalheita, ettei liata kenenkään ikivanhoihin näyttöihin perustuvaa mainetta. Hohhoijaa. Midaksen pelikirjassa taitaa sääntösivulla lukea, että säännöt ei koske koutsia.

 10. Kysymys oli rahasta.
  Niin kuin moni muukin kysymys tässä maailmassa.

 11. Eli toisin sanoen Porvoossakin kuuluu toimintatapoihin lupailla olemattomia rahoja?