Laivins törmäsi pahannäköisesti laitaan – Loviisa voitti haluttoman Oilersin

Kuva: Olli Laukkanen

Kuva: Olli Laukkanen

Loviisan Torin käskyttäjä Iiro Parviainen sai sunnuntaiaamuna huonoja uutisia. Gatorade-turnauksen sijoitusottelussa Tor-Oilers latvialaishyökkääjä Ingus Laivins loukkaantui. Laivins törmäsi pahannäköisesti aukinaiseen laitaan ja loukkasi reitensä.

Koppiin nilkuttaneen Laivinsin vamman vakavuudesta ei ole tietoa. Laivinsin ei sentään tarvitse yksin virua Loviisan sairastuvalla, sillä enemmän tai vähemmän toipilaita ovat muun muassa Joni Niiranen, Jonas Hällfors, Pekka Lindgren, Mihails Kostusevs ja Aigars Belasovs. Niiranen kärsii omien sanojensa mukaan ”nilkkarallista”, Hällfors keskivartalovammasta ja Lindgren yläraajavammasta. Latvialaisduolla on polviongelmia.

Itse ottelusta Loviisa otti Oilersista 4-2-voiton. Mukaville tehoille pääsivät Loviisan Peik Salminen (2+0) ja Juuso Meriläinen (1+1). Oilersin puolelta kunnostautui kaksi nyyttiä iskenyt Ilari Talvitie.

Voitolla Loviisa valmisti Gatorade turnauksen viidennen sijan. Junioripitoinen Oilers jäi turnauksessa viimeiseksi. Oilersin jumbosija oli ansaittu, sillä joukkue esiintyi läpi turnauksen yllättävän haluttomasti.