Latvialaispelaaja jättää Loviisan – ”Läsnäolo kotimaassa välttämätöntä”

Latvian maajoukkuepelaaja Mihails Kostusevs palaa kotimaahansa miesten salibandyliigajoukkue Loviisan Torista.

Torin tiedotteen mukaan nuori hyökkääjä joutuu palaamaan Latviaan henkilökohtaisten syiden vuoksi.

– ”Mikuliksen” läsnäolo on välttämätöntä kotimaassaan lähikuukausina. Tilanne tuli hyvin yllättäen ja molemmat vuodatimme tilanteen surkeutta, Loviisan ja Latvian maajoukkueen valmentaja Iiro Parviainen kommentoi.

Kostusevsin lähtö aiheuttaa ongelmia Loviisan jo nyt kapeassa pelaajamateriaalissa.

– Kostusevs on nuoresta iästään huolimatta jo kohtuullisen kokenut. Hän pelasi erinomaiset MM-kisat viime joulukuussa. Olen erittäin pahoillani tilanteesta, Mikulis oli hyvä löytö Latviasta parin vuoden takaa.

– Meitä koetellaan nyt isolla kädellä myös loukkaantumisten muodossa, mutta työn on vain jatkuttava. Olemme pakotettuja olemaan aktiivisesti liikkeellä uusien pelaajien suhteen, Parviainen sanoo.

– Rakastan tätä joukkuetta, seuraa ja kaupungin ihmisiä. Loviisa on uskomaton salibandykaupunki, sitä on vaikeaa edes kuvailla. Pahoittelen omasta puolestani ajankohtaa, mutta minulla ei ole mahdollisuuksia toimia asiassa toisin, Kostusevs kertoo.

One comment

  1. Tulipa taas vettä tupaan!!! Mikulikselle jaksamisia ja toivottavasti nähdään uudestaa pian kun tilanne toivottavasti paranee.joukkueelle taas yksi ISO menetys..