Liitto vahvistaa: TPS peluutti edustusoikeudetonta pelaajaa

Pääkallo.fi:n tänään uutisoima tieto TPS:n edustusoikeudettoman pelaajan peluuttamisesta piti paikkansa. Salibandyliitto on tuominnut TPS:n hävinneeksi kaikki kolme cupin toisen kierroksen otteluaan ja näin ollen cup-taival päättyi.

Naisten Suomen Cupin viime viikonlopun 2. kierroksen lohko C:ssä kaikki kolme otteluaan voittanut ja 3. kierrokselle edennyt TPS on edustusoikeudettoman pelaajan peluuttamisen johdosta tuomittu hävinneeksi kaikki kolme otteluaan maalein 0-5.

Pääkallon saamien tietojen mukaan kyseinen pelaaja oli Sveitsistä täksi kaudeksi takaisin TPS:aan palannut Ella Alanko. Kansainvälisen Salibandyliiton pelaajasiirtolistalta ilmeni selkeästi, niin Alangon pelaajasiirtoa ei oltu vielä hyväksytty kansainvälisen lajiliiton toimesta.

Tulosten muuttamisen jälkeen lohkon voittajaksi nousee SB Welhot ja toiseksi FBC Turku. Näin ollen FBC Turku etenee lohkokakkosena TPS:n paikalle Suomen Cupin 3. kierrokselle.

FBC Turku sijoitetaan ottelupareissa TPS:n paikalle, joten se kohtaa kotiottelussaan AFC:n. Muutos ei vaikuta muihin ottelupareihin.

Naisten Suomen Cupin 3. kierroksen uusitut otteluparit:

M-Team – NST
Loviisa – SB Vantaa
SB Welhot – Ä-lasti
FBC Turku – AFC
Tiikerit – Koovee II
Koovee – SB-Pro
HuKu – Classic
JoKa – PSS

7 comments

  1. Ikävä päätös TPS:n cupille. Mutta ainoa oikea päätös.

  2. Taisi pelata jo 1. kierroksella!? miten niiden pelien kohtalo?

  3. Niistä on jo yli kolme arkipäivää, eli shit happens. Ks. Kilpailusäännöt

  4. Ihme sääntöjä. Mielestäni myös kaikki 1 kierroksen tulokset pitäisi mitätöidä. Tai järjestää uusintaotteluja. Nyt FBC Turku pääsi liian helpolla jatkoon. Nyt voisi liitto kerrankin tehdä hyvän päätöksen.

  5. Käsittämätöntä miten noita ei nykytekniikalla saada samantien selville. Muutamana vuonna joukkue on pelannut cuppia ja vasta muutaman sarjapelin jälkeen ilmenee että on edustuskelvottomia pelaajia. Sarjassa toki systeemi on oikeudenmukainen mutta cupissa mahdoton pistää jo pelattua toista kierrosta uusiksi. Alasarjoissa ihan jokavuotinen juttu. Parhaimmillaan oman muistin mukaan pelattu kolme kierrosta kunnes tulee tällaisia ilmi, toki oma vika mutta miksi vasta siinä vaiheessa.

  6. Et sä poliisillekaan välttämättä heti ekasta ylinopeudesta narahda. Poliiseja kun ei ole suhteessa riittävästi jokaiselle tieosuudelle. Ja onhan se epäoikeudenmukaista kun eilen se bemari veti sun ohi 80 alueella 120km/h eikä poliisi ollut paikalla ja tänään sä sait sakot samalla alueella ajaen 95km/h.

    En jaksa edes arvata paljonko otteluita alkukaudesta pelataan. Pelaajia kuitenkin sellanen 45000. Kukahan nämä kaikki ratsaisi heti alkuun?

  7. Samaa mielta edellisen kanssa. Turha tässä on liitosta tai aluetoimitsijoista tehdä syntipukkeja. Hommatkaa ne lisenssit ja peliluvat kuntoon, ei se ole sen ihmeellisempää.