”Edustuskelvottomat pelaajat inhimillinen erehdys”

M-Teamin kapteeni Lauri Huusko kertoo pelaajan näkemyksen päävalmentajan erottamisesta. Kuva: Mikko Hyvärinen

M-Team hävisi sunnuntaina Erälle jatkoajalla lukemin 3-2. Tulos kuitenkin muuttui Erän 5-0-voitoksi. Kuva: Mikko Hyvärinen

M-Teamin kautta aikain ensimmäinen liigakausi ei alkanut kovin vahvasti. Avausottelu Tapanilan Erää vastaan tuomittiin kahden edustusoikeudettoman pelaajan takia Erän 5-0-voitoksi.

– Nippulisenssin lunastuksessa kahden pelaajan nimi oli inhimillisestä erehdyksestä jäänyt puuttumaan listasta ja näin ollen he pelasivat ottelussa ilman pelioikeutta, M-Team kertoo verkkosivuillaan.

– M-Teamin kohdalla kyse oli yksiselitteisesti inhimillisestä virheestä, joka kävi ilmi Salibandyliigan pääsarjajoukkueiden lisenssitarkastuksessa. Puuttuneet lisenssit on nyt lunastettu, seura jatkaa.

6 comments

  1. Miten voi olla mahdollista, ekaa kautta pelaajilla lisenssit.
    Eli M-teamin avausmaali liigassa on vielä tekemättä…

  2. Pisteiden menettäminen ja 5-0 -tappio on rangaistuksena liian kova. Seuroissa monet tekevät työtä omien siviilitöiden ohessa. Tekemistä ja muistamista on paljon. Pelioikeuden saamiseksi pitää hoitaa mm. pelaajasiirrot, kasvattajarahat, lisenssit, vakuutukset, liiton toimihenkilö- ja pelaajasopimukset, vakuutustodistusten keräämiset yhtiöistä ja niiden toimittaminen liittoon.

    Paperitöiden lisäksi varsinaiset työt eli sponsorimyynti, mainosmateriaalit, markkinointi, joukkueen asut, ottelutapahtuman organisointi toimitsijoineen, järkkäreineen, kameramiehineen ja systeemeineen ym ym.

    Totta kai vakuutusten kunnossa olo on pririteetti numero yksi, mutta siltikin pisteiden menettäminen rangaistuistuksena on liian kova ja toivottavasti asiaan tulee nopeasti muutos. Esim. 2000-3000e sakko seuralle olisi riittävä uhka, sille että asiat laitetaan kuntoon ja samalla stressitasot laskisivat ympäri Suomea.

    En tiedä miten muissa lajeissa, mutta en ole esim. jääkiekon SM-liigasta nähnyt koskaan uutista, että ”Pelicansin Nättisellä ei ollut vakuutustodistus toimitettuna – se on sitten 5-0 Lukolle”

    Järjestelmä potkii nyt turhaan päähän M-Teamin toimijoita, mutta tsemppiä Ruskeasuon suuntaan OLS-toimistolta!

  3. Petrille, valitettavasti näin on ja tulee olemaan. Amatööri urheilussa yritetään vaatia samaa mitä ammattiurheilussa. Arvaatko miksi et lue lehdestä että ”Pelicansin Nättisellä ei ollut vakuutustodistusta toimitettuna- se on sitten 5-0 Lukolle”? No vastaus onhan että SM-liigan kaiki pelaajat ja toimihenkilöt on kokoaikaisia työntekijöitä. Siellä myös joukkueenjohtaja saa palkan, eli ei mieti muuta kuin sen jäkis joukkueen asioista. Tsemppiä M-Teamille.

  4. Höpöhöpö..sääli on sairautta..tuskin jää vikaksi mokaksi..