”Menit sitten paljastamaan meidän suuren salaisuuden”

Janne Kytösalmi hehkutti NST:n vahvistuksia. Kuva: Salibandyliiga

Janne Kytösalmi hehkutti NST:n vahvistuksia. Kuva: Salibandyliiga

Maanantaina järjestetty miesten Salibandyliigan avausinfo ei alkanut NST:n kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. NST:tä paikan päällä edustivat päävalmentaja Simo Ruuskanen ja pelaaja Janne Kytösalmi.

Tilaisuutta vetänyt Nelonen Pron toimittaja Reeo Tiiainen onnistui sekoittamaan NST:n kaksi Jannea.

– Miltä nyt tuntuu, kun olet palannut takaisin Suomeen? Tiiainen kysyi NST-osion aluksi Janne Kytösalmelta.

– Mä olen ollut Suomessa koko ajan. Se on Louhelaisen Janne, joka tuli takaisin Suomeen. Esitätkö jonkun kysymyksen, joka koskee joukkuetta, hämmästynyt Kytösalmi kommentoi.

Tiiaisen hetken keräiltyä kysymyspatteriaan uuteen uskoon päästiin NST:n kohdalla asiaan. Kytösalmi kehui, että liiganousijalla on kova nippu kasassa.

– On tullut Louhelaista, Arposta ja Vainikaista takaisin. Tämä on ehdottomasti taitavin NST viiteen vuoteen, Kytösalmi sanoi.

– Odotukset ovat kovat. Kaverit ovat hyvässä kunnossa, mutta matka on vielä pitkä, Kytösalmi jatkoi.

Tiiainen uteli sekä Kytösalmelta että Ruuskaselta NST:n vahvuuksia ja pelitapaa alkavalla kaudella. Ruuskanen kommentoi, että NST haluaa olla mahdollisimman ärsyttävä vastustaja kaikille. Tarkempaa pelitapaa ja yksityiskohtia luotsi ei halunnut paljastaa, jotta kauden alkuun säilyy yllätysmomentti.

– Tutkapari Jarkko Nurmela-Tommi Mäkelä tulee tekemään kovaa jälkeä. Heitä ei suuri yleisö juuri tunne, mutta kannattaa panna nimet mieleen, Kytösalmi hehkui.

– Menit sitten paljastamaan meidän suuren salaisuuden, Ruuskanen virnisti vierestä.

6 comments

  1. Nelonen Pron (= ammattilainen?) toimittajalta odottaisi liigainfossa pelaajien tuntemista. Ja jos ei tunne monta vuotta liigassa pelannutta kaveria, niin kannattaisi varmistaa asia ennen haastattelun alkua. Amatöörin puuhastelua!

    Only in floorball!

  2. Tiiainen on ex-liigapelaaja ja tekee töitä säbän parissa. Takuuvarmasti tietää lajista enemmän kuin keskiverto sählyääliö.
    Mixu analogilla. Hyvä ääni, hyvät kysymykset, hyvä toimittaja.

  3. Tiiaisen kaverille: ei voi olla hyvä salibandytoimittaja, jos ei tunnista yli 150 liigapeliä Happeessa ja NST:ssä pelannutta kaveria, eli sotkee miehen johonkin toiseen pelaajaan tilanteessa, johon on pitänyt jopa valmistautua etukäteen. Vaikka olisi kuinka hyvä ääni. Liigapelaajia kun on muuallakin kuin pääkaupunkiseudulla.

  4. Aivan yleistä on se ettei toimittaja tiedä kaikista pelaajista kaikkea. Tällöin tulee kysymykset pitää ns. yleisellä tasolla eikä ottaa tämän tyylisiä riskejä pelaajan männä kauden suhteen tms.

  5. Miten on taas koko Lappeenranta ihan hiilenä tuollaisesta jutusta? Noita voi kai sattua ammattilaisellekin, kun kyseessä ei nyt ihan rehellisesti sanottuna se kaikkein tunnetuin pelaaja, kaikella kunnioituksella.
    Ja eikö nyt ole ihan hyvä että tuli Pääkalloon uutinen NST:stä – yleensä kun valitetaan, että mitään ei ikinä kirjoiteta…

    Olihan toi tyhmä moka, mutta voisiko näille vaan nauraa edes joskus?

  6. Ketä kiinnostaa jos toimittaja ei tunnista NST pelaajaa? Itse en edes tunne yhtään NST pelaajaa ulkonäöltä ja vain muutaman nimeltä. NST on liigan HMV joukkue ja kiinnostavuus sen mukainen. Lappeenrannassa on aina osattu nostaa omaa häntää ja ehkä siltä kantilta katsottuna pelaajat ovat maailmantähtiä. Niin ei kuitenkaan tosiasiassa ole. Vanha sanonta. valhetta kun toistaa riittävästi niin se muuttuu todeksi. Sama juttu näiden NST ”tähtipelaajien” kanssa.