Mestarijoukkueen päävalmentaja sai erikoisen kunnianosoituksen

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen

SSV ja Loviisan Tor pelasivat perjantaina harjoitusottelun Pasilassa. Ennen ottelua SSV-käskyttäjä Mika Ahonen sai erikoisen kunnianosoituksen.

Mika, Ahonen, Pääkallon saamien tietojen mukaan sinut palkittiin harjoitusottelussa Vuoden Poikamieheksi. Pitääkö paikkansa?
– No joo, pitäähän se.

Gatorade-turnauksessa Tor-käskyttäjä Iiro Parviainen puolestaan palkittiin SSV:n toimesta Vuoden Siivoojana. Mistä tässä palkintotouhussa on kyse?
– Taustalla on pitkä tarina, jota en nyt kokonaan lähde kertomaan. Mutta lähtökohtaisesti kyse on siitä, että Iiro palkitsi mut cokis-tölkillä tämän kauden ensimmäisessä treenimatsissa. Me sitten annoimme takaisin Vuoden Siivoja –palkinnolla ja nyt Iiro iski taas Vuoden Poikamies –palkinnolla.

Onko näitä palkintoja luvassa vielä lisää?
– Varmasti on. Perjantaina sain palkinnoksi Vuoden Poikamies –tittelistä pumpattavan barbaran. Se meni vähän överiksi, mutta perästä kuuluu.

Miten SSV-Tor ottelu päättyi ja mitä matsista jäi käteen?
– 9-2 voitettiin. Se oli sellaista perjantaipeliä. Kummallakaan ei ollut kaikki pelaajat kehissä. Molempien pallollinen peli oli aika hätäistä. Meillä oli vain yksi ehjä viisikko kasassa, millä lähdemme liigaan. Halosen Petri oli meiltä pirteenä. Se taisi tehdä ainakin kolme maalia.

SSV uudistui jonkin verran kesän aikana. Miten treenipelit ovat muuten sujuneet?
– Kohtalaisen hyvin. Vähän on helpompi tilanne kuin viime vuonna, ainakin sentterien suhteen. Nyt käytettävissä ovat Harri Forsten, Henri Lehtonen ja Antti Matikainen. Ja Niki Strömstenkin on pelannut sentterinä. Emme ole muuttaneet hirveästi asioita viime kauteen nähden, koska Eurocupit tulevat niin nopeasti. Lähdemme lokakuun alussa Tshekkeihin.

2 comments

  1. Eipä tälläiset tempaukset ainakaan nosta salibandyn arvostusta.. Ja onko näistä pakko kirjoittaa..?