Miesten kakkosdivari ottaa tänään varaslähdön sarjakauteen

Länsirannikolla ei aikailla, vaan siellä käynnistetään sarjakausi jo tänään poikkeuksellisen aikaisin. Kyseessä on miesten 2. divisioona ja kauden saa kunnian korkata FBC Turku ja Paimion Ruoska.

FBC Turku putosi viime kauden päätteeksi katkeralla tavalla sarjaporrasta alemmas ottelusarjassa Porvoon Salibandyseuraa vastaan. Nyt turkulaiset lähtevät tavoittelemaan kakkosdivarilohkon kärkisijoja ja sitä kautta mahdollisia nousukarsintaotteluita. Lohkon neljä parasta joukkuetta pelaavat lopuksi keskenään pudotuspelit, jossa ratkaistaan jaossa olevat nousukarsintapaikat.

– Pakka meni melkein kokonaan uusiksi kesän aikana ja siihen löytyy paljonkin syitä. Sopimuspelaajillamme tuntuu olevan kysyntää niin naapureissa kuin Alppien juurillakin ja se teki joukkueen rakentamisesta lievästi sanottuna mielenkiintoisen projektin, FBC Turun manageri Antti Vääri toteaa seuran sivuilla.

Poislähtijöiden tilalle FBC Turku sai kolme pelaajaa USB:stä ja yhtä monta pelaajaa Sheriffseistä. Tämän lisäksi turkulaisjoukkue on nostanut viisi pelaajaa omista junioreista miesten edustukseen.

– Vastustajilla on nyt niin paljon tietoa meidän pelaamisesta, että jotain uutta on pitänyt jo senkin takia keksiä. Toki tärkein mittari meillä edelleen on se oma pelaaminen ja ei niinkään naapureihin tuijottelu. Hommaa pitää vaan viedä koko ajan eteenpäin pidemmällä tähtäimellä vaikkakin omasta peli-identiteetistä pidetään tiukasti kiinni, FBC Turun päävalmentaja Peter Ruohomäki kertoo seuran nettisivuilla.

Ottelu FBC Turku-Paimion Ruoska käynnistyy Sport Gardenilla torstaina kello 18.30.