Nokian KrP voitti vihdoin Ilveksen

Nokian KrP sai yhden kammon selätettyä harjoitusottelussa Tampereen Ilvestä vastaan. Nokialaiset  eivät nimittäin olleet koskaan liigahistoriansa aikana pystynyneet voittamaan Suomen Cupin otteluissa tai harjoituspeleissä sarjaporrasta alempana pelaavaa Ilvestä.

Joukkueet ovat kohdanneet lukuisia kertoja näiden vuosien aikana. Nyt Nokian KrP sai tuon putken poikki voittamalla harjoitusottelun 7-4-lukemin. Voiton arkkitehtinä hääri Sami Nyman (3+1), joka vielä viime kauden alussa pelasi Ilveksen riveissä divaria. Petri Widgrenin saldo oli 1+2 ja nokialaisten nuoriso-osaston edustaja Visa Rikala iski ottelussa kaksi maalia.

Nokian KrP on pelannut nyt kaikki harjoitusottelunsa. Kenellekään ei liene yllätys, että harjoituspelien sisäisen pistepörssin voitti selkeästi Henri Johansson tehoilla 7+6. Trackersista siirtynyt puolustaja Janne Salonen ei pelannut yhtään harjoitusottelua olkapäävamman jälkihoidon vuoksi, mutta on mukana nokialaisten liiga-avauksessa vierasottelussa Espoon Oilersia vastaan.