OLS antoi myrskyvaroituksen – myös Tiikerit vahvassa vireessä

Naisten puolella pelataan viikonloppuna kahta kovatasoista turnausta. Viime kaudella liigassa neljänneksi sijoittunut OLS antoi myrskyvaroituksen tulevalle kaudelle kaatamalla Lappeenrannan turnauksessa Happeen puhtaasti 6-0 ja SB-Pron 4-3. Varsinkin SB-Pron voittaminen on oululaisilta vahva osoitus nykykunnosta, sillä SB-Prota on etukäteisveikkailuissa pidetty vahvana finaaliehdokkaana alkavalla kaudella. Turnauksen kolmannessa ottelussa SB-Pro voitti NST:n 7-3.

Tampereella puolestaan Classic ja Tikkurilan Tiikerit kurittivat SPV:tä ja Kooveeta.  Tiikerit voitti SPV:n 7-1 ja Kooveen 5-1. Classic puolestaan nujersi SPV:n 9-2, joten sunnuntain ottelussa Classic-Tiikerit ratkaistaan IFT-turnauksen ykköspaikka. Koovee ja SPV puolestaan kilvoittelevat keskenään turnauksen kolmannesta sijasta.

2 comments

  1. Naisten ”puolella” tai jotain. Jarkko!!! Miksi! Olit salibandy areenalla tasapuolisesti naisten salibandyn uutisoija ja nyt kirjoitat naisten salibandystä kuin jostakin erityisryhmästä. Häpeä!

    En jaksa uskoa että omasta syystäsi. Syy on Jussi Ojalan. Miksi vaihdoit leiriä????? Olit parempi yksin kun pääkallo.fi

  2. …nyt veti herneen nokkaan yhdestä sanasta? Pääkallohan on nyt ensi päivistä lähtien uutisoinut näkyvästi naissalibändistä niin hyvässä kuin pahassa ja joku viitsii itkeä tälläisestä. Taas tulkitaan ihan omia juttuja sanojen merkityksestä, hyvin on oppi mennyt perille naistutkimuksen kursseilla.