OLSin liiganippu on valmis

Kuva: Jari Turunen

Viime kaudella neljänneksi naisten liigassa sijoittunut OLS on julkistanut lopullisen joukkueensa alkavalle kaudelle. Joukkueen pelaajamääräksi vahvistui 2 maalivahtia ja 27 kenttäpelaajaa. OLSin päävalmentaja Karo Kuussaari uskoo joukkueen menestykseen, vaikka oululaiset kokivatkin kovia menetyksiä.

– Jos ensiksi lähtijöistä puhutaan, niin kyllähän joukkueen alakerta koki kovia menetyksiä kun Veera Kuusela, Elisa Mild, Karin Koutuanniemi ja Iida Mälkönen eivät jatkaneet. Yli puolet meni puolustuksesta uusiksi. Lisäksi Hanna Anttila ja Marjo Lukkari veivät ison määrän joukkueen tsemppiä. Nopeutta puolestaan lähti Essi Annalan, Alli Tikkasen ja Marianne Kinnusen matkassa.

– Uusiutunut joukkue on kuitenkin jo nyt osoittanut että ollaan oikealla tiellä ja vastuunkantajia poislähtijöiden tilalle löytyy. Tänäkin vuonna meillä tulee olemaan vahva joukkue, jonka tavoitteena ovat ensin playoff-pelit ja sitten tavoitetta tarkistetaan joukkueen kanssa eteenpäin. Hanna-Mari Uimonen, Annukka Häkli, Kristiina Kauppila ja Henna Ilmola ovat erinomaisessa kunnossa tällä hetkellä ja jokainen on lähellä 20 maalin kautta, Kuussari toteaa seuran sivuilla.