Pääkalloon uusi naissalibandyn asiantuntija

Pääkallo.fi:n tuorein värväys on oululainen Minna ”Pami” Hekanaho. Hän toimii kaudella 2011-2012 Pääkallon naissalibandyn asiantuntijana.

Hekanaho on toiminut OLS:n naisten valmentajana. Hän oli nostamassa oululaisia naisten liigaan muutama vuosi sitten. Lisäksi hänet muistetaan Pääkallon aiemmilta ajoilta Anderson-blogistaan.

Millä mielin otat Pääkallon naissalibandyn asiantuntija-tittelin vastaan?
– Otan tämän kohteliaisuutena ja haasteena. Mukava olla taas Pääkallossa mukana.

Sinulta ilmestyy ensi viikolla Pääkallossa naisten liigan ennakkoarvio. Voitko antaa siitä etukäteen hieman maistiaisia, onko sieltä tulossa mitään yllätyksiä ennakkoasetelmien suhteen?
– Itse asiassa on. Epäilen vahvasti, että Classicilla tulee olemaan vaikeuksia ensi kaudella. Tämä lienee yllätys kaikille naissalibandyä seuraaville, mutta kahvinporoni väittivät niin, ja niitä on uskottava.

Omaat pitkän taustan OLS-leiristä. Pystytkö arvioimaan joukkueita objektiivisesti?
– En varmasti pysty objektiivisuuteen. Luulen, että OLS:a tullaan ruotimaan rankemmalla kädellä kuin muita joukkueita, koska tiedän, etteivät ne kuitenkaan anna minulle pimeällä kujalla selkään.

Olet joulukuussa lähdössä seuraamaan paikan päälle Sveitsiin naisten MM-kisoja. Miten tämä näkyy Pääkallossa?
– Tavoite olisi lähteä vähän laskemaan mäkeä ja katsomaan pelejä, jos työt antaa yhtään myöten. Jos reissu onnistuu, niin ilman muuta juoruan suoraan kisapaikalta Pääkallolle.

One comment