Pelaaja lähti kävelemään FBT Porista – lisäksi joukkueella loukkaantumishuolia

Woodcuttersista alkavaksi kaudeksi FBT Poriin siirtynyt Tero Saaristo on jättänyt porilaisjoukkueen ja palannut takaisin Vaasaan. Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan Saaristo oli lupautunut  jo vuosi sitten varmuudella tulemaan Poriin, mutta pelaaja valitsikin FBT Porin sijasta Trackersin,  josta hän kuitenkin lähes samantien palasi takaisin kotikonnuilleen Vaasaan.

– Otimme hänen kohdallaan aivan tietoisen riskin. Kyseessä on erittäin hyvä pelaaja, mutta harmi että nyt kävi näin, FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen sanailee Saaristosta seuran nettisivuilla.

Lisäksi FBT Pori kärsii tällä hetkellä loukkaantumishuolista. Sairastuvalla ovat tällä hetkellä maalivahtien Tomi Bergendahlin ja Arvid Vonkin lisäksi Mikael Boelius, Petteri Hulkko ja Juha Tikka. Näistä Hulkko ja Tikka ovat pitkäaikaistoipilaita, Bergendahl odottaa pääsyä leikkaukseen. Päävalmentaja Läntisen mukaan uusia pelaajia kartoitetaan koko ajan.

– Meillä on muutama mies hyvin työn alla, näitä jatketaan nyt entistä tiiviimmin.

FBT Pori voitti viikonloppuna Viron miesten maajoukkueen kahdesti. Virossa pelatut ottelut päättyivät porilaisille 2-5 ja 3-4.

3 comments

  1. Yllättyneet ihmiset voivat laittaa nimensä tähän listaan:


  2. Kiinnostavaksi jää nähdä jos mies saa pelata tulevalla kaudella missään. Porin ja Hämeenlinnan lisäksi mies on käännytetty Seinäjoeltakin pois ennen kuin kerkesi käydä yhdessäkään harjoituksessa. Olisiko tyttömaajoukkueessa tilaa?

  3. SAARISTO Tero 1 – 1 (LÄNTINEN Toni) 23:28
    MIILUNPALO Juho ESTÄMINEN 2min 25:58
    SAARISTO Tero 2 – 1 (LEPOLA Benjamin) 28:22

    On vissiin kävelly takasi Poriin.