SPV harjoitteli selvän voiton

SPV jatkoi viime kevään finaaleista tuttuja vahvoja otteitaan. Kuva: Mikko Hyvärinen

SPV juhlii

SPV palasi harjoitusotteluissa voittokantaan kukistaessaan keskiviikkona kotonaan Urheilutalolla Divarin Blue Foxin lukemin 8-2. Illan hahmo oli Matti Taurama tehoin 3+2.

Ensimmäinen erä mentiin tasatahdissa 1-1. Matti Taurama vei ylivoimalla seinäjokiset johtoon ennen kuin Topias Brännbacka tasoitti ottelun ylivoimalla Jori Isomäen syötöstä.

Toisessa erässä Johnny Ojala viimeisteli Blue Foxin toisen maalin ennen kuin SPV lisäsi tahtia. Maalinteossa onnistuivat Sami Kujala, Tommi Hakala ja Taurama kahdesti. Kolmanteen erään lähdettiin lukemissa 5-2.

SPV vei päätöserän puhtaasti 3-0 ja koko ottelun 8-2. Päätöserän onnistujat olivat ottelussa toiset maalinsa tehneet Hakala ja Kujala sekä maalitilinsä aukaissut Jukka Keskisipilä, joka merkkautti ottelussa tehot 1+2. Illan kapellimestarina hääri kuitenkin Taurama, joka keräsi saldon 3+2.

SPV pelaa vielä yhden harjoitusottelun ennen liigakauden avausta, kun se kohtaa Happeen Jyväskylässä sunnuntaina 18.9.