Tässä on maailmanmestarin tanssit Pojun uudella videolla

Musiikki on lähellä Mikko Kohosen sydäntä. Hän on itsekin esiintynyt Pojun musiikkivideolla. Kuvakaappaus: YouTube

Mikko Kohonen
Mikko "Kippari" Kohosella on videon perusteella lahjoja myös muuhunkin kuin urheiluun.

Kaksinkertainen salibandyn maailmanmestari Mikko Kohonen esiintyy Pojun uusimman singlen Alivoimamaali musiikkivideolla varsin näyttävästi. Olisiko tässä myös salibandyväen uusi suosikki?

Poju eli artisti Pasi Heinonen nousi kansan tietoisuuteen Poika Saunoo -kappaleellaan, jota soitettiin ahkerasti viime keväänä muun muassa jääkiekon maailmanmestaruusjuhlinnan yhteydessä.

Nyt myös salibandyväki saa osansa. Karvalakki päässään ensiesiintymisensä Pojun videolla tekee Seinäjoen Peliveljien hyökkääjä Mikko Kohonen taiteilijanimellä ”Kippari”. Pojun esikoisalbumi Panokset kovenee julkaistaan keskiviikkona 12.10.2011.

9 comments

  1. Mitähän asiatonta meikäläisen kommentissa ”Voi elämä..” oli? Nyt sensuroijallekin järki käteen, ei kai kommentteja siksi voi poistaa että jollekulle voi tulla vähän paha mieli?

  2. Maassa, jossa joku petri nygård myy biljoona levyä tän pitäis mennä aivan täydestä.

  3. Nimimerkille ”Kerpele”: oikeassa olet, taisin napauttaa innostuksissani turhaan sunkin kommentin pois, kun perässsä oli muutama peellä ja veellä varustettu laatuavautuminen.

  4. Mielelläni antaisin tämänä kappaleen kendojanareille mahdollisimman nopeasti ja kaikki salibandyyn viittaavat asiayhteydet poistettaisiin valtion toimesta… Siis jotain aivan uskomatonta, ei pahalla Mikko… Ei uppoa ei mun tiukkaan päähän edes minkäänasteisena huumoripläjäyksenä..

    Ihan noin mielenkiintona, ”alivoimamaali” istuu sanoitukseen kuinka hyvin???