Naiset

Tuomarit vaativat kurinpitäjän eroa – ”koskemattomuutta rikottiin räikeästi”

02.09.
2011

– Uudenmaan Salibandyerotuomarikerho, USBEK ry, on pöyristynyt Salibandyliigan hallinnon sekä sen kurinpitäjä Tommi Koposen toiminnasta erotuomari Tuija Heiskasen tapaukseen liittyen, USBEK lataa kotisivuillaan.


Heiskasen tapaus juontaa juurensa viime kevään naisten salibandyliigan neljänteen finaaliin NST-Classic. Erotuomari Heiskanen ajettiin poikittaisella mailalla Classic-pelaaja Henna Yläsuon toimesta. Yläsuon rike oli harvinaisen törkeä, mutta kurinpitäjä antoi episodista vain kolmen ottelun pelikiellon. Tämä ei USBEK:a miellyttänyt.

– USBEK esittää kantanaan, että liigan kurinpitäjä on osoittanut asemaansa nähden huomattavaa arvostelukyvyttömyyttä ratkaisussaan tilanteeseen, jossa tuomarin koskemattomuutta rikottiin räikeällä tavalla.

USBEK vaatii kurinpitäjä Tommi Koposen välitöntä erottamista. Samalla tuomarit kritisoivat voimakkaasti Salibandyliigan saamattomuutta asiassa.

Lue lisää USBEK:n sivuilta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus