Westend Indiansin härkäviikonloppu takana

Miesten Divarissa pelaava Westend Indians urakoi viikonloppuna kolme harjoitusottelua. Lauantaina espoolaiset kohtasivat Tapiolassa Kirkkonummi Rangersin ja Tikkurilan Tiikerit, jotka myös pelaavat alkavalla kaudella Divarissa.

Vaisun avauserän jälkeen ”Inkkarit” nousivat ensin tasoihin ja etenivät aina 7-4-johtoon saakka, kunnes Indiansin Timo Salmisen 5 minuutin jäähyn aikana Rangersin onnistui kaventamaan espoolaisten voittolukemat 7-6:een.

Turnauksen toisessa ottelussa Rangers voitti Tiikerit 5-4-lukemin. Lauantaipäivän viimeisessä koitoksessa Indians voitti avainpelaajia lepuuttamallakin helpohkosti Tiikerit maalein 5-2. Huomioitavaa on se, että Indiansin viidestä maalista neljä oli B-junioreiden käsialaa.

Sunnuntaina Indians matkusti Kisakallion Urheiluopistolle kohtaamaan liiganousija M-Teamin, josta espoolaisilla oli jo voitto vyöllään loppukesän harjoitusottelusta. Tällä kertaa M-Team oli piirun verran Indiansia terävämpi erikoistilanteissa ja helsinkiläisjoukkue korjasi lopulta 7-5-voiton viimeisen osuman synnyttyä tyhjään maaliin.