7-0-voitto muuttui 5-0-tappioksi

Happee menetti kaksi sarjapistettä edustuskelvottoman pelaajan takia.

Happee menetti kaksi sarjapistettä edustuskelvottoman pelaajan takia.

Miesten Salibandyliigan Happee on tuomittu häviämään 5-0-lukemin 27.9. pelattu Josba-Happee-ottelu. Happeella oli kyseisessä ottelussa edustuskelvoton pelaaja.

Tappion lisäksi Happee lätkäistiin lisäksi 100 euron sakko.

Ottelun tulos keikahti edustuskelvottoman pelaajan takia täysin päälaelleen, sillä alun perin Happee haki Joensuusta puhtaan 7-0-voiton.

Kyseessä on jo toinen kerta tällä kaudella, kun miesten Salibandyliigasta löytyi edustuskelvoton pelaaja. Liigan avauskierroksella M-Team peluutti Tapanilan Erää vastaan edustuskelvotonta pelaajaa ja sai Happeen tavoin sakot.

18 comments

  1. Eikö liigan edustajien olisi hyvä tarkastaa lisenssit aina ennen peliä? Ne, joilla ei lisenssi ole voimassa, eivät yksinkertaisesti pelaa.

    Ei tämän pitäisi olla mikään mahdottoman vaikea juttu.

  2. No olipa tehokas pelaaja. Ilmeisesti latoi seitsemän maalia ja vieläpä esti viisi vastustajan maalia. Ei ihme, että peluutettiin.

  3. Taitaa joutua kausibudjetti tiukille, kun peräti 100€ sakko on lyöty maksettavaksi!

  4. On se lisenssin maksu vaikeaa joillekin. En yhtään yllättynyt että Happee.

    Josba nousi liigassa neljän kierroksen jälkeen kolmanneksi!! Jei!!

  5. Siinä pelaajilta kysytään huumorintajua kun tunari ei osaa yksinkertaista hommaansa. Tarkistaa n. 20 lisenssiä ja vakuutusta, ei luulisi olevan ylivoimaista. 2 pojoa pois ja maaliero 12 huonommaksi. Iso asia tiukassa sarjassa.

  6. Happeen hölmöilyllä saattoi Josballe pelastua liigapaikka. Pelien perusteella Josba kuuluu häntäpäähän, missä kaksi pistettä voi olla helmikuussa tärkeitä karsintapaikkoja ratkottaessa.

  7. Tämä asia ei ole vielä loppuunkäsitelty. Happee aikoo valittaa päätöksestä.

  8. Sellainen juttu vaan, että jos ei ole maksettu, ei mene läpi. Ei ole koskaan mennyt eikä tule menemään. Muuten liiga ja liitto hukkuisi näihin valitusten suohon. Nyt on yksinkertaista – no license, no points.

  9. Eihän tuossa kerrota onko kyse siitä ettei ole lisenssiä maksettu vai esim. siitä ettei jonkun siirtoa ole hoidettu tai että siirto ei ole kirjautunut tms.

    Tosin en tiedä onko tällä merkitystä valituksen kannalta.

  10. Luulisi että liigatasolla ei tämänkaltaista voisi tapahtua ja vieläpä toinen kerta kauden aikana. No ei siitä montaa kautta ole kun SM-liigassakin unohtu pelaaja pois pöytäkirjasta.

  11. Eikö lisenssiä oltu maksettu? Vai oliko se maksettu samana päivänä?
    Oliko pelaajasiirto myöhässä vai mikä? Kumma homma, että M-Teamin uutisessa mainitaan oikein syy, miksi tuomittu häviämään, mutta tässä ei.

    ”Hoh hoh kirjoitti:
    11.10.2011 12.12

    Eikö liigan edustajien olisi hyvä tarkastaa lisenssit aina ennen peliä? Ne, joilla ei lisenssi ole voimassa, eivät yksinkertaisesti pelaa.

    Ei tämän pitäisi olla mikään mahdottoman vaikea juttu.”

    Ei ole liigan henkilöiden vastuulla tarkastaa joukkueiden pelaajien lisenssit yms. asiat, että onko kunnossa vai ei. Vastuu on yksinomaan joukkueilla/seuroilla.

  12. Hienoo puuhastelua taas. Sietäs saada nollan perää tohon sakkoon, sen verran koko lajin ja sarjan mainetta tossa kyseessä.

    Toivottavasti tälläset puuhastelijat saadaan lajin parista pois välittömästi.

  13. Noinkohan kävelee. Eiköhän muut ole nyt tarkkana näissä lisenssi- ja siirtoasioissa. 😉

  14. Aikanaan näissäkin pyöritty.
    Jos ei pelurilla ollut tuoda kuittia maksetusta lisenssistä, niin sai jäädä kotiin.

    Ja ihan Suomen pääsarjatasolla tällaisia mokia.
    Jojot ovat ihan pihalla tehtävistään.

  15. Ei löydy minkäänlaista ymmärrystä siitä, että miten tuo voi olla mahdollista. Jossain alasarjoissakin tsekataan nuo pelaajat, en siis ymmärrä miten ei liigatasolla samaa tehdä. Tästä huomaa tämänkin lajin olevan vielä aika lapsenkengissä, jos seuroijen toimihenkilöt eivät ole mitenkään asiansa tasalla. Tietysti typerä puhua monikossa, kun happeessa tämä tapahtui.