Blackbirds II tiputti Tiikerit Suomen Cupista – Penttilä iski 5 maalia

Miesten Suomen Cupin 3. kierros pelattiin viikonloppuna päätökseen. Kierroksen suurimmasta yllätyksestä vastasi Blackbirds II, joka tiputti jatkosta Divarijoukkue Tikkurilan Tiikerit jatkoajalla.

Kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla Divarikauden aloittanut Tiikerit näytti menevän menojaan Keravalla jo heti ensimmäisessä erässä, sillä vantaalaiset veivät sen puhtaasti 4-0-lukemin. Neljän maalin johto säilyi Tiikereillä myös toisen erän jälkeen, sillä päätöserään lähdettiin Tiikereiden 2-6-vierasjohdossa.

Kolmannessa erässä Kerava-Areenalla alkoi pyöriä ex-Trackers Mika Penttilä-show. Penttilä iski puhtaan hattutempun ja kun vielä Blackbirdsin Jonne Hyvönen onnistui ottelun viimeisellä minuutilla maalinteossa, niin varsinainen peliaika päättyi 6-6-lukemiin.

Ensimmäistä jatkoerää ehdittiin pelata ainoastaan reilut kaksi minuuttia, kun ottelun ehdottomaksi hahmoksi noussut Mika Penttilä ratkaisi ottelun illan viidennellä täysosumallaan. Loppulukemat Blackbirds II-Tiikerit 7-6. Näin kakkosdivarijoukkue Blackbirds II eteni Suomen Cupin 4. kierrokselle, jonka otteluparit arvotaan tänään maanantaina.