Classic jatkoi Nokian tappioputkea

Nico Salo odottaa innolla tulevaa liigakautta. Arkistokuva: Topi Naskali

Classicin Nico Salo tuulettaa maaliaan Nokiaa vastaan. Kuva: Topi Naskali

Classic ja Nokian KrP väänsivät keskiviikkoiltana sarjapisteistä Tampere Areenalla. Molempien joukkueiden tähtipelaajat Lassi Vänttinen ja Henri Johansson latoivat kolme maalia mieheen. Classic jatkoi lopulta nokialaisten tappioputkea voittamalla ottelun lukemin 7-5.

Avauserän ensimmäisessä vaihdossa Henri Johansson siirsi nokialaiset 0-1-vierasjohtoon. Erä kuitenkin tasattiin 1-1-lukemin, sillä Classicin tasoituksesta vastasi erän loppupuolella Asser Jääskeläinen.

Toinen erä oli Classicin heiniä. Vain 14 sekuntia ehti kulua, kun pallo oli Nokian maalissa Lassi Vänttisen toimesta. Kun Vänttinen ja Niko Juhola iskivät seuraavat maalit minuutin sisään siirtäen Classicin 4-1-johtoon, otti Nokian KrP aikalisän. Johansson näytti aikalisän toimivuuden iskemällä kaksi kavennusmaalia vielä toisen erän aikana. Classic lähti kuitenkin päätöserään 5-3-johdossa nuoren Nico Salon tehtyä erän viimeisen maalin.

Kolmannessa erässä molemmat joukkueet maalasivat kahdesti ja näin 1400 katsojaa näkivät Classicin ottavan voiton 7-5-lukemin. Classicin saldo on nyt viidestä ottelusta seitsemän sarjapistettä. Nokian KrP on puolestaan hävinnyt Oilers-avausvoiton jälkeen neljä ottelua putkeen, joten joukkue on juuttunut sarjataulukon häntäpäähän. Nokialta puuttuivat ottelusta Sami Nyman ja sveitsiläinen Benjamin Reusser.

– Tänään oli hyviä hetkiä joukossa, mutta välillä pelaaminen oli todella epäkypsää. Viisikkopeli ei ole mennyt eteenpäin, Classicin päävalmentaja Ray Backman pohti taiston tauottua.

Keskiviikon toisessa liigaottelussa Tapanilan Erä voitti Tampereen Kooveen maalein 5-4. Erä on voittanut kaikki kauden neljä otteluaan ja nousi sarjataulukossa liigan piikkipaikalle. Ottelusta lisää torstaina Pääkallo.fi:n sivuilla.