Divari: SalBa raapi kaksi voittoa – Rangers jatkaa nollakerhossa

SalBalla oli onnistunut viikonloppu. Kuva: Jarkko Nieminen

Viikonloppuna pelattiin miesten Divaria yhdeksän ottelun voimin. Viikonlopun kierrosten joukkueeksi voidaan nimetä SalBa Raumalta, joka onnistui raapimaan kaksi tärkeää voittoa yhden maalin erolla.

Lauantaina SalBa kävi hakemassa arvokkaat vieraspisteet Woodcuttersin vieraana lukemin 2-3. Sunnuntaina raumalaiset saivat kotikaukaloonsa vastaansa FoSun ja myös tämä ottelu päättyi SalBan yhden maalin voittoon. Lukemat olivat 4-3. Molemmissa otteluissa SalBan parhaaksi pelaajaksi valittiin maalivahti Joni Kallioniemi. SalBalla on nyt kuudesta ottelusta yhtä monta sarjapistettä.

Myös kajaanilainen Papas pelasi viikonloppuna kaksi tiukkaa ottelua, joista joukkue onnistui kasvattamaan saldoaan kolmella sarjapisteellä. Papas pelasi molemmat ottelut kotikaukalossaan ja lauantaina kajaanilaiset jakoivat sarjapisteet Blue Foxin kanssa lukemin 6-6. Sunnuntaina Papas johti Blackbirdsiä vastaan kahden erän jälkeen jo 7-1, mutta keravalaisjoukkue vei viimeisen erän nimiinsä 5-0, joten loppulukemat Papas-Blackbirds 7-6. Papas on pelannut sarjassa vasta kolme ottelua, joista joukkue on saalistanut kolme sarjapistettä.

Viikonlopun kierroksilla kaksi tappiota joutuivat tililleen ottamaan Blackbirds ja Woodcutters. Kirkkonummi Rangers jatkaa nollakerhossa hävittyään FoSulle maalein 10-2.