Divari: SalBa romahti toisessa erässä kotikaukalossaan

Miesten Divari jatkui tiistai-iltana yhden ottelun merkeissä, kun Raumalla kohtasivat paikallinen SalBa ja Keravalta vieraaksi saapunut Blackbirds. Kauppaoppilaitoksen lehtereille saapuneet 200 katsojaa näkivät, kun peliväline mätettiin ottelussa 19 kertaa maaliin.

SalBa-Blackbirds 8-11 (3-1, 3-8, 2-2)

Kotijoukkue SalBa oli vahvoilla avauserässä ja vei sen nimiinsä maalein 3-1. Keravalaisten erän ainoasta osumasta vastasi rankkarista Petri Pyysing. SalBa laittoi vaihtopenkiltä rankkariin maalivahdiksi Petri Elon, mutta sekään ei estänyt Pyysingiä laittamasta palloa rysään.

Toinen erä oli katastrofaalinen raumalaisille, sillä verkko helähti omassa päässä peräti 8 kertaa. Kun SalBalaiset itse onnistuivat maalinteossa kolmesti, niin päätöserään lähdettiin Blackbirdsin 6-9-vierasjohdossa. Pyysing upotti erän aikana jo toisen rankkarinsa sisään, tällä kertaa maalivahtina oli Joni Kallioniemi.

Kolmannessa erässä Blackbirds lisäsi johtoaan lukemiin 6-11 ja peli oli sitä myöten taputeltu. Ottelun loppuminuuteilla SalBa sai aikaiseksi vielä kaksi kavennusmaalia, joten loppulukemat Raumalla olivat SalBa-Blackbirds 8-11. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin Blackbirdsin Keni Vilhunen. SalBan paras oli palkintoraadin mielestä Tomi Lahti. Sekä Vilhunen että Lahti nakutti ottelussa 4 tehopistettä.

– Pelimme oli toisen erän alkupuoliskolla vielä täysin hallussa 6-3-johtoasemassa, mutta sitten aloimme tehdä virheitä joista kaveri rokotti. Nuo virheet johtuivat ylipelaamisestamme molemmissa kenttäpäädyissä. Muutoksia on tapahduttava jatkossa pelissämme, jos haluamme ottaa pisteitä. Toivottavasti väki löytää vielä sunnuntainakin peliimme, SalBa-pelaaja Christian Rönndahl toteaa seuran sivuilla.

SalBalla on neljästä ottelusta kasassa kaksi sarjapistettä. Blackbirds on pelannut viisi ottelua ja saldo on kuusi sarjapistettä.