Forstenin pikamaalit hyydyttivät SPV:n Suomen cupissa

SPV ei pystynyt uusimaan viime vuotista Suomen cupin voittoaan. SSV haki sunnuntaina Seinäjoelta tiukan 3-2-voiton.

Vielä viimeiseen erään lähdettäessä kotijoukkue johti lukemin 2-1, mutta viimeisen erän puolivälin jälkeen SSV:n Harri Forsten rokotti kahdesti reilun minuutin sisällä. Forsten tasoitti Timo Toivosen syötöstä ajassa 52.35. Voittomaalin helsinkiläisten ykkössentteri teki Mikael Järven syötöstä ajassa 53.47.

– Käytettiin maalipaikat paremmin hyödyksi. Molemmat puolustivat tiiviisti, eikä kummankaan pallollinen peli ollut tänään erityisen onnistunutta, Santtu Manner kommentoi peliä SSV:n sivuilla.

Seuraavaksi cupissa pelataan viides kierros eli puolivälierät. Tähän mennessä tiensä jatkoon ovat selvittäneet SSV:n lisäksi NST, RSB, Classic, FBT Pori, Tapanilan Erä ja Blackbirds II. Kahdeksannen paikan kohtalon ratkovat LeBa-96 ja Rangers.