Koovee vahvisti uuden hankintansa

Koovee vahvistaa nettisivuillaan Pääkallo.fi:n uumoileman värväyksen FBT Porista. Hän ei ole edustuskelpoinen vielä keskiviikkona Classicia vastaan vaan tulevana lauantaina.

Koovee vahvistaa rivejään 20-vuotiaalla Petteri Hulkolla. Laitahyökkääjän tontilla viihtyvä nuorukainen siirtyy tamperelaisten riveihin FBT Porin liigajoukkueesta.

Hulkko pelasi viime kaudella FBT Porin riveissä Salibandyliigaa 23 ottelun verran keräten niissä 11 (9+2) tehopistettä. A-nuorten SM-sarjassa Hulkko on saalistanut kahdella edelliskaudella 34 ottelussa muhkeat 92 (60+32) tehopistettä.

Uusi tulokas on edustuskelpoinen tämän viikon lauantaina ja debytoi Kooveen väreissä kyseisenä päivänä A-poikien paikallisottelussa Koovee – Classic.

14 comments

  1. Onkin sitten mukava kuulla kumpi entisistä FBT:n miehistä eli Hulkko Kooveessä vai Österman Classicin maalilla vetää pitemmän korren A-junnujen pelissä lauantaina. Onnea matkaan molemmille!

  2. onko FBT niin kova porukka ettei tällaiset kaverit mahdu mukaan et täytyy lähtee muualle..???

  3. Kyllä olisi taitojen puolesta kuulunut porissa kahteen ensimmäiseen ketjuun. Eiköhän tässäkin suurin syy liene ollut ongelmat päävalmentajan kanssa.

  4. Eiköhän tässäkin suurin syy liene siinä että pelaaja on täysin lapsi. Varmasti olisi ollut isossa roolissa mikäli olisi kiukuttelultaan ehtinyt treenaamaan ja pelaamaan. Toivottavasti matkailu avartaa ja iskee itsensä kooveessa läpi.

  5. kaikkihan ne tossa joukkueessa on lapsellisia ja kiukuttelee maailmanluokan valmentajalle missä ei oo ollu koskaan mitään vikaa ainakaan johtokunnan mukaan..:)

  6. Ei oo ihme et lähti!! sellasta porukkaa sieltä poristä tulee et huh huh…

  7. Valmennukseen kyllästyminen on kyllä osalla porukasta ihan ymmärrettävää, mutta tässä tapauksessa ilmeisesti pelaaja kuvitteli pääsevänsä ykkös- kakkosketjuun heti toipilaana viikon harjoittelujakson jälkeen.

  8. Kyllähän useimmat salibandypelaajat ovat aikamoisia tissiposkia. Jos ei heti junnuista noustessa ole ykkösylivoimassa niin vedetään herne nenään. Jääkiekon puolella poislukien muutamat ääritapaukset junioripelaaja istuu ensimmäisen kauden sitä tuppea puremassa ja pelaa jämäminuutteja siellä täällä. Ja mukisematta. Salibandyjunnuilla on joku ihmeen harhaluulo että kun on paukuttanut kaupunkisarjassa 3+0 niin automaattisesti ollaan ykkös-kakkosketjussa. Ei pojat ei. Joka joukkueessa on tietty hierarkia jonka mukaan edetään ylöspäin, niin se vaan menee.
    Ja Läntinen entisenä huippuvalmentajana kiekossa käyttää varmasti ääntään kunnolla ja sanoo suoraan mitä on mieltä pelaajille. Ja varmasti monelle tämä on liikaa, koska salibandypelaajat ovat niin egoltaan herkkiä… Harva tässäkään lajissa työtä tekemättä ja hikeä vuodattamatta pärjää.

  9. Tuo Uusi-Porin artikkeli (Massen linkki) on yksi typerimmistä mitä Pori seudulla paikallisissa lehdissä on viime aikoina julkaistu. Ohittaa älyttömyydessään jopa uutisoinnin vanhan uimahallin ”kehittämissuunnitelmistakin.”

    Voi esittää kysymyksen, että ketä tai mitä tahoja tällainen uutisointi hyödyttää. Kirjoittajaksi merkityn Tomi Tuomen Porin alueen salibandyasiantuntemus ainakin joutuu jutun myötä kovalle koetukselle. Tai sitten toimittajaa on viety kuin pässiä narussa?

    Ja on vaikea uskoa, että kaksi artikkelissa mainittua junioria (Lepola, Prokki) olisivat itse nähneet tai hyväksyneet kirjoitusta ennen julkaisemista. Nämä juniorit kun ovat ymmärtääkseni aivan tervejärkisiä sen lisäksi, että osaavat myös pelata.

    Se on varmaa, ettei tällainen uutisointi ainakaan edesauta lajin kehittymistä ja suosiota karhukaupungissa. Joskus olisi (jopa Porissa) hyvä etsiä kaupungin salibandystä myös positiivisia asioita (niitäkin varmasti on) ja uutisoida niistä.

  10. kyllä nää nuoret pojat on roikkunu jo kaks vuotta penkin päässä tuppea syömäs..!! vanhempi Läntisen pojista oli kuulemma jalkavaiva koko viime kauden ja silti pelas kaikki pelit niin ylivoimat ja alivoimat..!! samoin Saaristo tällä kaudella pelas huvikseen puulaakipelin ku muut liigapelis ja heti seuraavas pelis taas kokoonpanossa et ehkä jotain vikaa löytyy myös seuran johdosta.. ja kyllähän pelaajat joukkuetta vaihtaa ettei kai tää nyt niin ainutlaatuinen tapaus ollut.. toivotaan pojalle onnistumisia uusissa ympyröissä..:)

  11. Ei toimittajalla ole mitään velvollisuutta hyväksyttää mitään juttuja haastateltavilla. Ennakkosensuuri kuuluu Koreaan, ei Suomeen.

  12. Hyvä valmantaja?
    Varmaankin lätkässä.

    Mutta on varmaan aivan pihalla siitä mitä salibandy on liiga tasolla.

    Siinä tosiaan tarvitaan valmennus taitoja rttä yleenssä pysyy pallillaan.

  13. Suurin syy tähän siirtoon oli varmasti se, että Hulkon pää ei kestänyt sitä kun FBT:llä on lahjakkaampia junioreja nokkimisjärjestyksessä edellä (esim. Benjamin Lepola, Rami Prokki). Lisäksi kun Juha Tikka kuntoutuu, ei Hulkolle olisi pelipaikkaa ainakaan kahdesta ensimmäisestä ketjusta löytynyt. Siksi varmaan paloi käämit, kun sitä kuvitteli olevansa niin maailmantähti vaikka todellisuudessa on täysi kakara. Ei tule lyömään itseään läpi Kooveessa, vaan jatkaa kiukutteluaan/baareissa rellestämistään.

    Sanottavaa on, että Hulkolla olisi lahjoja ollut ja on toki vieläkin, mutta pää ei kestä nousemista hyväksi pelaajaksi. Olisi ollut FBT:ssä pelkkä täytemies.