Liigassa taas paha polvivamma – NST:n ihmiskuulan kausi paketissa?

Kuva: NST

Josbasta täksi kaudeksi kasvattajaseuraansa NST:hen palannut hyökkääjä Tuomas Arponen odottaa NST:n nettisivujen mukaan pääsyä polven magnettikuvaukseen. Josba-pelissä Lappeenrannassa Arposen polvi jäi kulmaväännössä Juhana Särkelän kanssa laitapalojen väliin ja vääntyi. Polvessa epäillään lumpion ja eturistisiteen vaurioiota.

Kuva: NST

Arposellä on menossa seitsemäs kausi liigassa NST:n ja Josban joukkueissa ja takana 122 runkosarjan ja 21 playoffien peliä. Kaksi vuotta sitten Josbassa samaan polveen tuli eturistisidevamma, ja Arponen oli tuon pelikauden Josban joukkueenjohtajana.

Arposen ihmiskuulamainen pelityyli on armoton vastustajille – ja miehen omalle kropalle. Fat Pipen Mummon kammarissa muutama vuosi sitten listattiin TOP 6 ihmiskuulat. Listaykkösenä oli Tuomas Arponen.

Arposen lisäksi polvensa ovat alkukaudesta hajottaneet pahasti Josban Tatu Eronen, M-Teamin Antti Itkonen ja Loviisan Pekka Palomäki.

5 comments

  1. Silloin toissa kaudella Bobi oli kyllä Josban joukkueenjohtaja, ei NST:n. Ja polvivammaisiin voi lisätä Josban maalitykin Tatu Erosen.

  2. Juha Tikka(Pori) sivussa kesällä tulleen polven ristiside vamman takia ainakin vuodenvaihteeseen asti.

  3. Bobille vois auttaa painonpudotus tai lopettaminen? Oliko jo kolmas- vai neljäskerta kun polvessa pamahti?