Maalikuningas Järvinen: ”Enää ei tarvitse spekuloida poisjäänneillä”

Kuva: Champions Cup 2011

Kuva: Champions Cup 2011

Miesten salibandyn Champions Cupin ylivoimainen ykköstykki oli SSV:n Juho Järvinen. Hyökkääjä nakutti neljässä pelissä peräti yhdeksän maalia.

Turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Järvinen oli voitetun finaalin jälkeen onnellinen mutta väsynyt mies. Finaalissa kaatui isäntämaan Tatran Stresovice tiukasti 4-3.

– Kyllä tämä parhaimpiin saavutuksiin menee nyt kun ruotsalaiset ja kaikki muut parhaat joukkueet olivat mukana. Ei tarvitse poisjäämisillä enää spekuloida, Järvinen kommentoi viitaten toissavuotiseen Eurooppa cupiin, jossa ruotsalaisjoukkueita ei nähty.

Uudistettu seurajoukkueiden kansainvälinen mestaruusturnaus tarjoili pelaajille tiiviin mutta laadukkaan pelitahdin. Viidessä päivässä otteluita kertyi neljä.

– Tosi raskas viikko on ollut. Vain yksi huilipäivä oli välissä. Ihan hyvä, että liiga jatkuu meidän osalta vähän tuonnempana. Saa palautua ja pääkopallekin tekee hyvää. Nyt on vähän tyhjä olo, Järvinen totesi huojentuneena.

2 comments

  1. Kyllä viime vuonna EFC:ssä Latviassa oli Storvreta mukana ja ne jopa voitti. Voittivat SSV:n semi-finaalissa ja Vitkovicen finaalissa, että silleen, tarkkuutta pojat, tarkkuutta 🙂