Mestarijoukkue koossa viime tingassa

SSV-manageri Kurt Westerlund heitti femmoja pelaajiensa kanssa Champions Cupin voiton ratkettua. Kuva: Champions Cup 2011

SSV:n Kurt Westerlund
SSV-manageri Kurt Westerlund heitti femmoja pelaajiensa kanssa Champions Cupin voiton ratkettua. Kuva: Champions Cup 2011

– Tein viimeiset sopparit Halosten kanssa 22.8. ja vasta silloin oli lopullinen joukkue kasassa, SSV:n Kurt Westerlund kertoo managerin päiväkirjassa.

Jatkosopimuksen tehneet Pasi ja Petri Halonen ovat osoittautumassa SSV:lle erittäin tärkeiksi pelaajiksi. SSV:n nettisivuilta löytyvässä ”Managerin Mestaruuspäiväkirjassa” Westerlund käy läpi viime viikon lopulla ratkennutta Champions Cupia.

– Kun keskiviikkopäivänä 5.10. saavuimme fyssarimme Pauli Tammelan kanssa hotellille, vaistosin heti, että joukkueemme on hereillä.

SSV vei turnauksen nimiinsä häviämättä otteluakaan. Finaalissa kaatui Tshekin Tatran Stresovice niukasti maalein 4-3.

– Meiltä puuttui Lauri Lehtonen ja Timo Toivonen, joka jännitti Suomessa sekä peliä, että tulevaa perheenlisäystä. Myöskään Santtu Manner ei ollut vielä kunnossa. Ilmassa oli paljon kysymyksiä, mutta kun peli alkoi, niin voin vain nostaa hattua pojille siitä taistelusta.

SSV:llä on ollut liigapeleistä yli kolmen viikon tauko ennen kuin kausi jatkuu ensi viikon keskiviikkona vieraissa Loviisaa vastaan.

Kurre Westerlundin päiväkirjaan