Missattu rankkari 11 sekuntia ennen loppua kävi kalliiksi

Sipoossa nähtiin värikäs Divari-koitos ÅIF:n ja Indiansin välillä. Sipoolaiset johtivat ottelua kahden erän jälkeen 7-3-lukemin, mutta johto kääntyi 7-8-tappioasemaksi viidessä minuutissa kolmannen erän alkupuoliskolla. Mutta ei tässä vielä kaikki.

ÅIF siirtyi ottelussa uudelleen kahden maalin johtoasemaan, kun ajassa 51.38 Antti Koivisto viimeisteli kotijoukkueen 10-8-johtoaseman. Tämän jälkeen iski jälleen Indians kolmella peräkkäisellä maalilla siirtyen 10-11-johtoon, mutta ÅIF tuli vielä kertaalleen tasoihin Miro Herlinin toimesta 11-11-lukemiin.

ÅIF:lle tarjottiin 11 sekuntia ennen ottelun loppua loistavaa mahdollisuutta ratkaista ottelu, kun joukkueelle tuomittiin rangaistuslaukaus Indiansin Lauri Westerholmin rikkeen seurauksena. Kotijoukkueen Wilhelm Wainio kuitenkin epäonnistui yrityksessään. Näin päädyttiin 11-11-lukemista jatkoajalle.

Minuutti ennen jatkoajan loppua ÅIF:n Matias Kuismalle tuomittiin kahden minuutin jäähy ja Indians otti samassa ajassa aikalisän. Indiansin Mikael Sievänen ratkaisi ylivoimamaalillaan ottelun voiton espoolaisille ajassa 64.27, syötön maaliin antoi Valtteri Kainulainen. Loppulukemat ÅIF-Indians 11-12.