OLS jatkaa vakuuttavasti – Steelers yhä ilman voittoa

OLS on löytänyt hyvän vireen avaustappion jälkeen. Kuva: Jari Turunen

Miesten Divarissa pelattiin sunnuntaina kolme ottelua. OLS jatkoi vakuuttavia otteitaan lyömällä Ilveksen vieraissa ja PSS otti avausvoittonsa Steelersin kustannuksella. Indians kompastui kotonaan tutulle Blue Foxin tutkaparille Johnny Ojalalle ja Tommi Aholalle.

Westend Indiansin ja Blue Foxin välinen mittelö oli erittäin tasainen. Inkkareiden vietyä avauserän nimiinsä 2-1-lukemin, olivat ”siniketut” puolestaan vireessä toisessa erässä vieden sen puhtaasti maalein 3-0. Indians nousi vielä päätöserässä 2-4-tappioasemasta tasoihin 4-4-lukemiin, mutta Tommi Aholan kaksi maalia ottelun viimeisillä minuuteilla ratkaisivat voiton Blue Foxille. Lopputulos Indians-Blue Fox 5-6. Ahola kirjautti ottelussa tehot 3+0 ja Johnny Ojala puolestaan 1+2. Indiansin tehokkain oli Lauri Westerholm tehoilla 1+1. Indiansilla on kasassa neljästä ottelusta kolme sarjapistettä ja Blue Foxilla kolmesta ottelusta neljä sarjapistettä.

PSS otti kauden avauspisteensä, kun Divarin ennakkosuosikkeihin lukeutunut Steelers tuli vierailulle Porvooseen. Avauserä mentiin sopuisasti 1-1-tasalukemissa, mutta toisessa erässä PSS laittoi ison vaihteen päälle vieden sen nimiinsä maalein 4-1. Steelers vaihtoi toisella erätauolla maalivahtia, mutta sekään ei enää auttanut vierailijoita nousemaan voittoon, vaan PSS korjasi sarjapisteet 5-3-lukemin. Porvoolaisten tehokkaimmat olivat Rami Saloranta (3+0) ja Matti Turunen (1+1). Steelersin tehokkain oli Jussi Korhonen (0+3). PSS:llä on nyt tilillään kolmesta ottelusta yksi voitto ja kaksi tappiota, Steelersillä on puolestaan voittotili vielä avaamatta kahden tasapelin ja kahden tappion myötä.

Tampereella pelattiin Divarin kärkiottelu, kun Ilves ja OLS kohtasivat. Oululaiset eivät jättäneet ottelussa tamperelaisille juurikaan mahdollisuuksia, vaan OLS marssi selvään 2-7-vierasvoittoon. Ilves ei tehnyt ottelussa yhtään maalia OLS:n verkkoon tasakentällisin. Kaksi tehopistettä ottelussa merkkauttivat OLS:n Erkki Latvalehto, Petri Niemelä, Anssi Soini sekä Ilveksestä Jesse Niittymäki. OLS jatkaa sarjakärjessä neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla, Ilves pysyi sarjakakkosena tappiosta huolimatta. Divarijoukkueista OLS on pelannut jo viisi ottelua, kun esimerkiksi Papas vasta yhden.