OLS murskasi SalBan Divarissa – Rangers jatkaa nollakerhossa

Miesten Divarissa pelattiin lauantaina kolme ottelua. OLS jatkoi vahvaa menoaan lyömällä kotikaukalossaan SalBan 10-2. Rangers ei puolestaan saanut vieläkään pistetiliään avatuksi Divarissa.

OLS ei jättänyt lauantain ottelussa mitään saumaa raumalaisjoukkue SalBalle. Oululaiset iskivät Erkki Latvalehdon (1+3) johdolla tulostaululle tylyt 10-2-lukemat jo kahden erän jälkeen. Kolmas erä oli maaliton. Ottelu ratkesi lopullisesti SalBa-pelaaja Markus Viitasen 5 minuutin rangaistukseen, jonka aikana OLS teki kaksi maalia karaten ottelussa jo 7-2-johtoon. Latvalehdolle hyvää taustatukea antoivat Tapio Ala-Rautalahti (3+0) ja Anssi Soini (2+1).

Kirkkonummella kotijoukkue Rangers sai vastaansa vaasalaisjoukkue Woodcuttersin. Vierailijat kuluttivat jäähypenkkiä ottelussa 16 minuutin verran ja Rangers tekikin kaikki maalinsa ylivoimalla. Päätöserään lähdettiin tasaisissa 3-4-lukemissa, jossa vaasalaiset tiputtivat Raangersin lopullisesti kyydistään viemällä ottelun nimiinsä maalein 3-7. Woodcutters on aloittanut Divarin kahdella voitolla, kun Rangersin saldo on puolestaan neljä tappiota.

Forssassa nähtiin tuttuun tyyliin paljon maaleja molempiin päihin FoSun kohdatessa Westend Indiansin. Ottelun kulku muodostui melko erikoiseksi, sillä FoSu nousi 1-5-tappioasemasta 7-5-johtoon hävitäkseen kuitenkin ottelun lopulta maalein 7-9. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin Indiansin Lauri Westerholm, joka upotti rankkarin toisessa erässä FoSun verkkoon. Tappio oli Fosulle kauden ensimmäinen. Indiansilla on kasassa kolmesta ottelusta yhtä monta sarjapistettä.