Parkkisakolla neljä vapaalippua

Maanantai-illan ottelussa FBT Poria isännöivä Nokian KrP on kuulunut Salibandyliigan alkukauden suurimpiin pettymyksiin. Joukkueen edellisessä kotipelissä pettivät myös pysäköintijärjestelyt ja seura muistaa Loviisa-ottelun sakkorysään joutuneita erikoisella tavalla.

Nokian KrP haluaa nettisivujensa mukaan pahoitella kaikkia Loviisa-pelissä parkkisakon saaneita lahjoittamalla neljä vapaalippua vapaasti valitsemaansa KrP:n kotiotteluun, kun näyttää joukkueen kotiotteluissa parkkisakkoa lipunmyyjälle.

Nokian KrP:n viime pelit ovat olleet tulosten valossa synkkiä, sillä alla on neljä liigatappiota ja paha mahalasku Suomen Cupissa NST:lle. Huhuja on vellonut jo joukkueen kriisipalaverista. Viikko on Nokialle tärkeä, sillä FBT Porin jälkeen keskiviikkona on edessä vierasottelu Jyväskylässä niin ikään häntäpäässä taistelevaa Happeeta vastaan.

Viime viikolla puuttuneet avainpelaajat eli ykkössentteri Benjamin Reusser ja Salibandyliigan maaliennätyksen puolitoista viikkoa sitten paukuttanut Sami Nyman ovat palanneet tällä viikolla harjoituksiin kuntouduttuaan loukkaantumisistaan, joten näillä näkymin KrP pääsee FBT Poria vastaan pitkästä aikaa pelaamaan ykkösmiehistöllä.

Nokian parhaat pistemiehet ovat olleet Henri Johansson (7+6), Sami Nyman (8+1) ja Timo Johansson (3+3). FBT Porin tehokkaimmat ovat puolestaan olleet Rami Prokki (1+9), Miikka Läntinen (7+2) ja Benjamin Lepola (6+2).