Peltola: ”Pitää parantaa viime vuoden neljättä sijaa”

Classicin Katriina Saarinen oli kovassa maalivireessä sunnuntaisessa neljännessä finaalissa. Arkistokuva: Jyrki Paajanen

Classic tarvitsee Katriina Saarisen onnistumisia Champions Cupissa. Kuva: Jyrki Paajanen

Classicin naiset aloittavat urakkansa Champions Cupissa tiistaina. Viime vuonna turnauksessa neljänneksi jäänyt tamperelaisjoukkue tavoittelee tällä kerralla parempaa sijoitusta. Lukuisat toipilaat joukkueessa eivät ainakaan helpota tuon tavoitteen toteutumista.

Classic kohtaa tiistaina tsekkiläisen Bohemiansin ja torstaina sveitsiläisen Red Ants Rychenbergin, jossa pelaa suomalaiset Laura Kokko ja Jonna Mäkelä sekä valmentajana toimii Kati Eteläpää. Lohkon kaksi parasta joukkuetta pelaavat perjantaina välierissä ja lauantaina on vuorossa finaali. Toisessa lohkossa pelaavat IF Djurgårdens IBF (Ruotsi), Herbadent Praha SJM (Tsekki) ja Rubene (Latvia).

Classicin päävalmentaja Irina Peltola tietää vastustajien metkut ja toivoo oman pelaajistonsa olevan terveenä turnauksessa.

– Red Ants Rychenberg on aktiivinen ja liikkuva, joten avaukset ovat meille haaste. Bohemians on maltillisempi ja keskittyy vastahyökkäyksiin. Meillä oli viikonloppuna toipilaina vielä Katriina Saarinen, Hanna Sipiläinen, Katri Luomaniemi sekä maalivahdit Jonna Mäkihonko ja Kreeta Lakkala. Oli toipilaita tai ei, niin viime vuoden neljättä sijaa pitää pystyä parantamaan, Peltola toteaa Classicin verkkosivuilla.

Tästä Champions Cupin tulospalveluun.