Plussamiehet tänään tulessa

Viime kaudella Happee tuuletti kahdesti voittoa Erästä. Kuva: Mikko Hyvärinen

Happee
Viime kaudella Happee tuuletti kahdesti maalin voittoa Erästä. Kuva: Mikko Hyvärinen

Salibandyn Superperjantain päättää Champions Cupin välierien jälkeen kotoisen Salibandyliigan ottelu Happee-Erä. Koko Happeen ykkösnyrkki mahtuu liigan plus/miinus-tilastossa seitsemän parhaan joukkoon.

Happeen ykkösessä hyökkäävät Juuso Heikkinen, Petri Kauko ja Veli-Matti Hynynen. Puolustajaparina häärii Otto Tikka – Jaska Kunelius. Heistä Heikkinen johtaa kolmen ottelun jälkeen koko liigan tilastoa lukemalla +9. Kentälliselle on mennyt kolmessa ottelussa vain kolme maalia ja he ovat itse viimeistelleet kymmenisen maalia.

Kakkosketju Lasse Riitesuo – Joonas Pylsy – Lauri Liikanen puolustajinaan Jonne Junkkarinen – Janne Kainulainen (korvaajana Juuso Maijala) on esiintynyt maltillisempien plussien (+3) kera.

– Lähdettiin alusta asti rakentamaan kentällisiä kestävälle pohjalle ja selkeytimme näin myös roolituksia joukkueessa. Roolit ja ketjut tulevat tietenkin elämään kauden mittaan jonkin verran ja voisi sanoa, että melkein jokaiselle pelipaikalle on tällä hetkellä kovasti tunkua, Happeen valmennuksesta nähdään.

Happeen ylivoima sen sijaan on ollut umpimätä. Kaikkiaan 14 minuutin ja 16 sekunnin ylivoima-ajan aikana Happee ei ole tehnyt yhtään maalia. Pelaajistossa Panu Kotilainen on kuntouttanut viime viikot polveaan. Happee voitti viime kaudella molemmat ottelut Erää vastaan, kotona jatkoajalla 6-5 ja vieraissa 9-8.