PSS:n kakkosjoukkue kylvetti HIFK:ta

Mikael Toivonen oli liian liukas pideltävä HIFK-puolustukselle. Kuva: Mikko Hyvärinen

Porvoon Salibandyseuran kakkosjoukkue antoi miesten kakkosdivisioonassa HIFK:lle muistutuksen siitä, kuinka pitkä taival helsinkiläisseuralla on vielä edessään, jos se mielii joskus palata liigan parrasvaloihin. Porvoolaiset löivät Mikael Toivosen johdolla tulostaululle tylyt 11-6-lukemat.

Kyseessä oli sarjanousija PSS:n kakkosjoukkueen ensimmäinen kakkosdivariottelu ja yleisöä kertyi Porvoon katsomon lehtereille seuraamaan ottelua mukavat 118 silmäparia. HIFK pysyi hyvin PSS:n kyydissä ottelun puoliväliin saakka, mutta sen jälkeen porvoolaiset menivät menojaan. Ottelun sankariksi nousi Mikael Toivonen, joka keräsi hurjat 3+3-tehot. Toivosta säesti hyvin tutkapari Toni Eriksson tehoilla 2+2.

– Tänään keskityttiin hyvään starttiin ja tiiviiseen puolustuspelaamiseen. Onnistuttiin siinä missä pitikin ja voitto saatiin sillä pelillä mitä halutaan pelata. Muutenkin hieno debyytti koko joukkueelta. Tasainen suoritus, jossa jokainen täytti hyvin oman ruutunsa. Tällä hetkellä fiilikset ovat katossa ja voitto tuntuu makealta, PSS:n valmentaja Joni Toivola myhäili ottelun jälkeen.

HIFK:n pelaaja Sakari Lehtimäki myönsi avoimesti porvoolaisten paremmuuden.

– Taktiikkana oli lähteä pelaamaan tarkkaa puolustuspeliä ja iskeä vastaan PSS:n virheistä. Emme saaneet Mikael Toivosen poikittaissyöttöjä omalla alueellamme katkottua, vaikka tiesimme sen porvoolaisten vahvuudeksi. Tänään PSS oli parempi ja tehokkaampi. Kotijoukkueelle ansaittu voitto.

Lue lisää PSS:n sivuilta.

Mikko Hyvärisen kuvagalleriaan ottelusta

12 comments

  1. Hifk hävisi omiin virheisiin.Kolmannen erä painopiste oli porvoolaisten päädyssä.Porvoolla hyvä joukkue ja tulee menestymään hyvin tässä lohkossa.Uskon,että jokaisella kakkosen jengillä on pitkä matka liigaan.Jokainen jengi tullee häviämään otteluita tässä lohkossa.Kiitos toimitukselle,että kirjoittaa ifk:sta välillä liittyen peleihin.Näin sitä salibandya viedään eteenpäin ja ifk tuo siihen varmasti oman säpinän..

  2. voisihan toimitus kirjoittaa myös muistakin joukkueista kuin vain tästä surullisen kuuluisasta hifk:sta

  3. ifklle: Jokaisella kakkosen jengillä pitkä matka liigaan? No varmasti on kun pelkästään Divariinkin on pirusti matkaa ainakin pelillisesti..?! Sinänsä siis hieman outo kommentti mielestäni.

  4. Missäs ne 118 silmäparia oikein istui? Aika tyhjältä tuo katsomo näyttää! Pss:n ykköskentältä perus suoritus. Mielenkiintoista nähdä paljon tulevat pelit päättyy kun niille tulee kiikarit.

  5. Tietoenator voi lukea toimittajan tekemän jutun ylhäältä.Siinähän toimittaja kertoo asiantuntevasti,että ifk:lla pitkä matka liigan parrasvaloihin.

  6. ifklle: Sorry, en hahmottanut että kommenttisi liittyy tuohon. Oma mokani! Mutta tosiaan kieltämättä taival on todella pitkä. Ilman useita vahvistuksia tuskin edes Divarista kannattaa haaveilla.

  7. Joo ykköskenttä liekeissä mut eipä toi kakkosketjukaan kovin huonolta näyttäny, joten eiköhän nekin pysty ne tarvittavat maalit tekee…

  8. Uusi ifk tekee tekee kärsivällisesti työtä ja tavoitteet ovat realistiset.Sarjapaikan säilyttäminen on jo hieno juttu ekana vuonna.

  9. Oilers Akatemian maalivahti Joonas Kaltiainen teki näemmä 4+0 PSS2 verkkoon viime kierroksella! Aika huikea suoritus maalivahdilta!!

    Milloin tulisi jonkinlainen puolen kauden pohdinta Etelä-Suomen 2.divisioonasta?

  10. No eihän se maalivahti aina ole vain maalivahti 😉

    Pitäisi saada joku rinnakkaisedustussääntö meille, jotka eivät ihan samalla tasolla ehkä kentälle mahdu kuin maalin suulle… Tai vaikka toisinpäinkin!