Salibandyliitto hakee vapaaehtoisia EFT-turnaukseen ja messuille

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään 4.-6.11.2011 Euro Floorball Tour maaotteluturnaus ja Lätkä&Säbämessut. Nyt Salibandyliitto hakee tapahtumaan mukaan vapaaehtoisia auttamaan järjestelyissä ja olemalla mukana ison tapahtuman fiiliksessä.

Messukeskuksessa järjestettävä EFT-turnaus on salibandyn näytönpaikka uudenlaisessa ympäristössä. Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestettävät viidet messut keräävät noin 70.000 messuvierasta, jotka pääsevät näkemään naisten ja tyttöjen maaotteluita sekä vierailemaan lajiin liittyvillä mielenkiintoisilla aktiviteettipisteillä.

– Näillä messuilla lajia näkee niin pelinä kuin ständeilläkin todella suuri joukko sellaisia ihmisiä, joiden tavoittaminen tavallisilla markkinointiväylillä olisi erittäin hankalaa. Tapahtumassa voimme vaikuttaa ihmisten mielikuvaan salibandysta ja tämän onnistumiseksi tarvitsemme mahdollisimman monen laji-ihmisen apua, kertoo tapahtuman järjestelyissä Timanttiprojektin puolesta mukana oleva Kaarina Salomaa.

Salibandyliiton työntekijöitä on luonnollisesti mukana järjestelyissä, mutta maaotteluiden ja messujen yhteiskokonaisuus on niin suuri, että lisäksi mukaan tarvitaan laji-ihmisiä.

– Suomalainen salibandykansa on tehnyt erittäin hyvää jälkeä erilaisten tapahtumien järjestelyissä. Tämä nähtiin viimeksi miesten MM2010-kisoissa, joista on tullut kiitosta todella laajalla rintamalla. Tätä tietotaitoa haluaisimme hyödyntää myös tässä tapahtumassa eli toivottavasti mahdollisimman moni lähtee mukaan rakentamaan ainutlaatuista tapahtumaa, kannustaa Salibandyliiton pääsihteeri Ismo Haaponiemi.

Lue lisää Salibandyliiton sivuilta.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tapahtumaan: www.salibandy.net/eft-vapaaehtoishaku