Salibandytuomarien paidat roikkuvat kovassa seurassa

Tommi Riihimäen ja Juha Sirkan paidat hinattiin Sports Academyn seinälle 10. syyskuuta.

Tommi Riihimäen ja Juha Sirkan paidat hinattiin Sports Academyn seinälle 10. syyskuuta.

Hyypiä, Litmanen, Kuqi, Peltonen, Ruutu… ja Sirkka ja Riihimäki. Pääkallo.fi:n toimittaja hieraisi silmiään kuluneella viikolla oltuaan helsinkiläisessä ravintola Sports Academyssä katsomassa futista.

Miten kahden entisen salibandytuomarin paidat ovat päätyneet ”Sportin” kattoon? Vastauksen tietää kyseisen ravintolan ravintolajohtaja Pekka Lavikainen.

– Halusimme olla edelläkävijöitä ja tehdä jotain repäisevää. Lajissa on sentään maailmanmestaruuskin takana. Ja onhan se hauskaa, että seinällä on paitoja, joista asiakkaat voi miettiä, että kenen paitoja noi on, Lavikainen kommentoi Pääkallolle.

Osittain sählypaitojen ravintolan seinälle päätymistä selittää myös se, että Lavikaiselta löytyy salibandytaustaa Turbon Pallosta 1990-luvun alkupuolelta. Turbon Pallon touhuissa oli silloin mukana myös Tommi Riihimäki.

Erotuomapari Juha Sirkka ja Tommi Riihimäki vihelsivät pitkän ja menestyksekkään uran sekä kotimaassa että kansainvälisillä kentillä. Molempien aktiiviura päättyi vuonna 2006. Viimeiseksi peliksi jäi miesten MM-kisojen pronssiottelu.

– Otamme nöyränä kunnian vastaan. On hienoa saada paidat Sports Academyn seinälle, Sirkka kommentoi tuomariparin puolesta.

One comment